Рецепт Домашнє пісочне печиво фото

Домашнє пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Апельсин, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Немає нічого простіше, ніж приготувати домашнє пісочне печиво. Вам не знадобиться спеціальне обладнання, насадки або інгредієнти. Випікаю цілісний корж, потім нарізаю його шматочками і подаю до столу.

Всі продукти для приготування цього печива завжди є під рукою. Спечіть печиво, а потім остудіть його і подавайте до столу з чашкою чаю, з молоком або з соком. Можна прикрасити печиво цукровою пудрою, корицею або цукром. Можна додати лимонну або апельсинову цедру, а також будь-які ароматизатори.

  • Вершкове масло - 170 грам
  • Цукор - 65 грам(+ для прикраси)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Апельсинова цедра - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 195 грам
домашнє пісочне печиво - фото крок 1
1. З'єднайте цукровий пісок і борошно, додайте ванільний екстракт і цедру, щіпку солі і розтоплене вершкове масло.
домашнє пісочне печиво - фото крок 2
2. Перемішайте тісто лопаткою і сформуйте його в єдиний кому, оберніть плівкою і відправте в холодильник на півгодини.
домашнє пісочне печиво - фото крок 3
3. Дістаньте тісто і розкачайте його в пласт близько 1 см в товщину, потім відправте в розігріту до 150 градусів духовку на 40 хвилин, для 10 хвилин до закінчення випічки посипте печиво цукром. Дістаньте пласт і розріжте його на шматочки.
домашнє пісочне печиво - фото крок 4
4. Перекладіть печиво на решітку для охолодження, залиште на деякий час.
домашнє пісочне печиво - фото крок 5
5. Подавайте повністю остигле печиво, смачного!

Схожі рецепти