Домашнє вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Дуже класний, нескладний і апетитний варіант, як приготувати домашнє вівсяне печиво, хочу запропонувати вам на замітку. Така випічка точно не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей. Спробуйте!
Що добре в домашній випічці, так це можливість кожного разу урізноманітнити рецепт на смак. В даному випадку в печиво додана сушена журавлина, але чудово підійдуть також горіхи, шоколад, кокосова стружка, сухофрукти або цукати. Таке печиво чудово зберігається, не втрачаючи своїх смакових якостей, так що не бійтеся робити відразу велику порцію.
- Вершкове масло - 170 грам
- Коричневий цукор - 200 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука (велике)
- Цукор - 200 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Вівсянка - 250 грам
- Борошно - 170 грам
- Sushenaya Cranberries - 200 грам (по бажанню)
1. Перед вами все інгредієнти, які знадобляться, щоб спекти це чудове вівсяне печиво.
2. У глибокій мисці з'єднайте розтоплене і трохи остигле вершкове масло, яйце, ванільний екстракт, цукор (білий і коричневий), сіль, соду і корицю.
3. Ретельно перемішайте до однорідності.
4. У результаті повинна вийти ось така гладка маса.
5. Всипте просіяне борошно і додайте вівсяні пластівці з сушеної журавлиною.
6. Акуратно перемішайте все.
7. База готова, можна приступати до випічки. Із зазначеного обсягу інгредієнтів вийде приблизно 30 pechenek.
8. Викладіть ложкою тісто на деко, застелене пергаментом, і залиште печиво "відпочити" перед випічкою хвилин на 20-25. Після відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
9. Ось такі апетитні печеньки виходять в результаті. Приємного чаювання!