Рецепт Домашнє вівсяне печиво фото

Домашнє вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Вівсянка , Крупи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 25-30
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже класний, нескладний і апетитний варіант, як приготувати домашнє вівсяне печиво, хочу запропонувати вам на замітку. Така випічка точно не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей. Спробуйте!

Опис приготування:

Що добре в домашній випічці, так це можливість кожного разу урізноманітнити рецепт на смак. В даному випадку в печиво додана сушена журавлина, але чудово підійдуть також горіхи, шоколад, кокосова стружка, сухофрукти або цукати. Таке печиво чудово зберігається, не втрачаючи своїх смакових якостей, так що не бійтеся робити відразу велику порцію.

  • Вершкове масло - 170 грам
  • Коричневий цукор - 200 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука (велике)
  • Цукор - 200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Вівсянка - 250 грам
  • Борошно - 170 грам
  • Sushenaya Cranberries - 200 грам (по бажанню)
домашнє вівсяне печиво - фото крок 1
1. Перед вами все інгредієнти, які знадобляться, щоб спекти це чудове вівсяне печиво.
домашнє вівсяне печиво - фото крок 2
2. У глибокій мисці з'єднайте розтоплене і трохи остигле вершкове масло, яйце, ванільний екстракт, цукор (білий і коричневий), сіль, соду і корицю.
домашнє вівсяне печиво - фото крок 3
3. Ретельно перемішайте до однорідності.
домашнє вівсяне печиво - фото крок 4
4. У результаті повинна вийти ось така гладка маса.
домашнє вівсяне печиво - фото крок 5
5. Всипте просіяне борошно і додайте вівсяні пластівці з сушеної журавлиною.
домашнє вівсяне печиво - фото крок 6
6. Акуратно перемішайте все.
домашнє вівсяне печиво - фото крок 7
7. База готова, можна приступати до випічки. Із зазначеного обсягу інгредієнтів вийде приблизно 30 pechenek.
домашнє вівсяне печиво - фото крок 8
8. Викладіть ложкою тісто на деко, застелене пергаментом, і залиште печиво"відпочити" перед випічкою хвилин на 20-25. Після відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
домашнє вівсяне печиво - фото крок 9
9. Ось такі апетитні печеньки виходять в результаті. Приємного чаювання!

Схожі рецепти