Дієтичне вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Такий собі варіант печива для тих, хто стежить за своєю фігурою. Солодкість, яка не містить ні борошна, ні масла, ні яєць! Нітрохи не гірше магазинного, а навіть краще і корисніше! пробуємо; )
Вівсяне печиво для багатьох - яскравий спогад з дитинства. Сьогодні прилавки магазинів до відязика забиті десятками різновидів цих ласощів. Однак приготувати частування з легкістю можна і самим - в домашніх умовах. Вівсяне печиво в домашніх умовах готується дуже швидко і легко. З його приготуванням впорається навіть початківець кулінар! Якщо ви хочете порадувати рідних або друзів справжнім, смачним і, головне, корисним ласощами, то це простий рецепт приготування дієтичного вівсяного печива то, що доктор прописав. Пробуємо!
- Банан - 1 штука
- Ізюм - 1/2 склянки
- Кокосова стружка - 60 грам
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Білок - 1 штука
- Мед - За смаком
Змішуємо родзинки, кокосову стружку і пластівці.
Додаємо до сухої суміші мед за смаком.
У блендері пюріруем очищений банан з одним білком.
Виливаємо суміш до решти інгредієнтів і перемішуємо.
Формуємо з маси кульки і укладаємо на застелений пергаментом деко. Злегка придавлюємо пальчиками. Ставимо випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Готово!