Рецепт Домашнє печиво на кефірі фото

Домашнє печиво на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Кефір
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сьогодні хочу поділитися з вами простим рецептом приготування печива на кефірі. Печеньки виходять дуже розсипчастими і просто тануть у роті, так що не будемо тягнути час і приступимо!

Опис приготування:

Печиво, приготоване за цим рецептом, буде просто танути в роті! Воно відмінно підійде до чаю і кави. Дітки будуть в захваті від цих печенюшек точно також, як і дорослі. Обов'язково спробуйте приготувати їх вдома і поділіться враженнями в коментарях

  • Кефір (будь-якої жирності) - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор (або ванілін) - 20 грам
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Какао (порошок без добавок) - 1 Ст. Ложка
  • Шоколад - 100 грам
1
Для приготування смачного печива вам потрібно буде змішати просіяне борошно, розпушувач, какао, ванільний цукор і цукор в одній мисці. Ретельно все перемішуємо до однорідності, потім додаємо в суміш кефір і рослинне масло. Замішуємо тісто до тих пір, поки воно не стане еластичним.
2
Шоколад рубаємо ножем на дрібні шматочки і додаємо до тесту. Загортаємо його в плівку і залишаємо на 30 хвилин в холодильнику.
3
Коли необхідний час пройде, з тіста необхідно буде сформувати печиво і викласти його на деко, який попередньо застилає пергаментним папером.
4
Духовку розігріваємо до 180 градусів, випікаємо печиво протягом 30 хвилин. Коли печиво буде готове, йому потрібно буде охолонути протягом 10 хвилин і воно буде готове до вживання. Смачного!

Схожі рецепти