Домашнє печиво на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами простим рецептом приготування печива на кефірі. Печеньки виходять дуже розсипчастими і просто тануть у роті, так що не будемо тягнути час і приступимо!
Печиво, приготоване за цим рецептом, буде просто танути в роті! Воно відмінно підійде до чаю і кави. Дітки будуть в захваті від цих печенюшек точно також, як і дорослі. Обов'язково спробуйте приготувати їх вдома і поділіться враженнями в коментарях
- Кефір (будь-якої жирності) - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор (або ванілін) - 20 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Какао (порошок без добавок) - 1 Ст. Ложка
- Шоколад - 100 грам
1
Для приготування смачного печива вам потрібно буде змішати просіяне борошно, розпушувач, какао, ванільний цукор і цукор в одній мисці. Ретельно все перемішуємо до однорідності, потім додаємо в суміш кефір і рослинне масло. Замішуємо тісто до тих пір, поки воно не стане еластичним.
2
Шоколад рубаємо ножем на дрібні шматочки і додаємо до тесту. Загортаємо його в плівку і залишаємо на 30 хвилин в холодильнику.
3
Коли необхідний час пройде, з тіста необхідно буде сформувати печиво і викласти його на деко, який попередньо застилає пергаментним папером.
4
Духовку розігріваємо до 180 градусів, випікаємо печиво протягом 30 хвилин. Коли печиво буде готове, йому потрібно буде охолонути протягом 10 хвилин і воно буде готове до вживання. Смачного!