Рецепт Десерт «квітка» фото

Десерт «квітка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження
Десерти

Що відрізняє бувалого кулінара від новачка? По перше, це те, що він робить страви впевненіше і з першої спроби, а по-друге, вміє навіть найпростіші страви подати так, що це всіх приємно здивує.

Наприклад, можна взяти вже готові продукти, з'єднати їх і цікаво піднести гостям і близьким. Я описала цікавий рецепт того, як приготувати десерт "квітка" . Головним нашим завданням буде зробити його так, щоб всі подумали, ніби це справжній горщик з рослиною. Тому беремо необхідні інгредієнти і починаємо творити.

  • Торт - 1 штука
  • Морозиво - 12 Ст. Ложок
  • Жувальний мармелад - 100 грам( "черв'яки" )
  • Печиво темного кольору - 200 грам
  • Трубочка - 4 штуки
  • Горщик для квітів - 4 штуки
  • Квітка - 4 штуки
десерт
Викладіть їх на дно форми, а посередині вставте трубочку.
десерт
Зверху покладіть "черв'яків" . Печиво подрібніть в крихту і засипте останнім шаром.

Схожі рецепти