Десерт «квітка»
(покроковий рецепт з фото)
Що відрізняє бувалого кулінара від новачка? По перше, це те, що він робить страви впевненіше і з першої спроби, а по-друге, вміє навіть найпростіші страви подати так, що це всіх приємно здивує.
Наприклад, можна взяти вже готові продукти, з'єднати їх і цікаво піднести гостям і близьким. Я описала цікавий рецепт того, як приготувати десерт "квітка" . Головним нашим завданням буде зробити його так, щоб всі подумали, ніби це справжній горщик з рослиною. Тому беремо необхідні інгредієнти і починаємо творити.
- Торт - 1 штука
- Морозиво - 12 Ст. Ложок
- Жувальний мармелад - 100 грам( "черв'яки" )
- Печиво темного кольору - 200 грам
- Трубочка - 4 штуки
- Горщик для квітів - 4 штуки
- Квітка - 4 штуки
Викладіть їх на дно форми, а посередині вставте трубочку.
Зверху покладіть "черв'яків" . Печиво подрібніть в крихту і засипте останнім шаром.