Рецепт Десерт «квітка» фото

Десерт «квітка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Що відрізняє бувалого кулінара від новачка? По перше, це те, що він робить страви впевненіше і з першої спроби, а по-друге, вміє навіть найпростіші страви подати так, що це всіх приємно здивує.

Опис приготування:

Наприклад, можна взяти вже готові продукти, з'єднати їх і цікаво піднести гостям і близьким. Я описала цікавий рецепт того, як приготувати десерт"Квітка" . Головним нашим завданням буде зробити його так, щоб всі подумали, ніби це справжній горщик з рослиною. Тому беремо необхідні інгредієнти і починаємо творити.

  • Торт - 1 штука
  • Морозиво - 12 Ст. Ложок
  • Жувальний мармелад - 100 грам("черв'яки" )
  • Печиво темного кольору - 200 грам
  • Трубочка - 4 штуки
  • Горщик для квітів - 4 штуки
  • Квітка - 4 штуки
десерт & Quot; Квітка
З кексу виріжте 4 великі шматки за розміром, відповідному денці.
десерт & Quot; Квітка
Викладіть їх на дно форми, а посередині вставте трубочку.
десерт & Quot; Квітка
Що залишився кекс нарубати невеликими шматочками, які потім змішайте з морозивом. У кожен горщик викладіть приблизно по 3 столові ложки такої маси.
десерт & Quot; Квітка
Зверху покладіть"черв'яків" . Печиво подрібніть в крихту і засипте останнім шаром.
десерт & Quot; Квітка
А тепер в кожну трубочку вставте по квітці. Оригінальний десерт готовий! Подавайте його до столу!

Схожі рецепти