Піца «квітка»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися дуже хорошим рецептом. Це піца «Квітка», ще вона називається «Роза Середземномор'я». Рецепт дріжджового тіста можна вибрати на нашому сайті. Дивимося, як приготувати таку піцу.
Начинку можете приготувати будь-яку, яка вам подобається. Наприклад, обсмажені овочі з сиром або м'ясне та сирне асорті. Цей рецепт розрахований для форми діаметром 28 см.
- Дріжджове тісто - 500 грам (для піци)
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Помідори - 120 грам
- Масло оливкове - 20 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Каперсами - 1/2 Ст. Ложки
- Маслини - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Шинка - 100 грам
- Сир - 200 грам
1. Ріпчасту цибулю почистіть, промийте, дрібно наріжте і обсмажте в суміші вершкового і оливкового масел.
2. Додайте помідори, розрізані навпіл, і каперсами, попередньо промиті від солі.
3. У невеликій кількості води розведіть томатну пасту, влийте в сковороду, сіль і poperčite.
4. Додайте нарізані маслини, перемішайте і вимкніть вогонь.
5. Форму для піци змастіть маслом, покладіть на дно раскатанное в коло тісто, зробіть бортики. Відступивши 10 см від бортиків, зробіть в центрі хрестоподібні надрізи.
6. Покладіть шинку і сир, нарізані кубиками.
7. Зверху покладіть приготований лук з помідорами, kapersami і maslinami.
8. Накрийте начинку «пелюстками» тесту, від центру - до бортикам.
9. Змастіть тісто оливковою олією. Випікайте піцу при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин. Піца «Квітка» готова. Смачного!