Рецепт Червона квітка фото

Червона квітка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Яйця
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід
Бутерброди

Зварених круто яйця пофарбовані маринованим буряковим соком. Рецепт красивою закуски до святкового столу.

Покладіть яйця в каструлю і залийте водою, доведіть воду до кипіння, накрийте каструлю кришкою і вимкніть вогонь. Залиште каструлю з яйцями стояти на остигає плиті, приблизно 15 хвилин. Промийте готові яйця під холодною проточною водою для того, щоб легше їх почистити. Покладіть в скляну миску маринований буряк (з усією рідиною) і яйця. Закрийте посуд кришкою і помістіть в холодильник на 24 годину.

На середину блюдця покладіть шматочки буряка складені гіркою. Наріжте яєчка пелюстками і викладіть їх по краях.


  • Яйця - 6 штук
  • Маринованная свекла- 1 штука
Покладіть яйця в каструлю і залийте водою, доведіть воду до кипіння, накрийте каструлю кришкою і вимкніть вогонь. Залиште каструлю з яйцями стояти на остигає плиті, приблизно 15 хвилин. Промийте готові яйця під холодною проточною водою для того, щоб легше їх почистити. Покладіть в скляну миску маринований буряк (з усією рідиною) і яйця. Закрийте посуд кришкою і помістіть в холодильник на 24 годину.

На середину блюдця покладіть шматочки буряка складені гіркою. Наріжте яєчка пелюстками і викладіть їх по краях.

Схожі рецепти