Червона квітка
(покроковий рецепт з фото)
Зварених круто яйця пофарбовані маринованим буряковим соком. Рецепт красивою закуски до святкового столу.
Покладіть яйця в каструлю і залийте водою, доведіть воду до кипіння, накрийте каструлю кришкою і вимкніть вогонь. Залиште каструлю з яйцями стояти на остигає плиті, приблизно 15 хвилин. Промийте готові яйця під холодною проточною водою для того, щоб легше їх почистити. Покладіть в скляну миску маринований буряк (з усією рідиною) і яйця. Закрийте посуд кришкою і помістіть в холодильник на 24 годину.
На середину блюдця покладіть шматочки буряка складені гіркою. Наріжте яєчка пелюстками і викладіть їх по краях.
- Яйця - 6 штук
- Маринованная свекла- 1 штука
Покладіть яйця в каструлю і залийте водою, доведіть воду до кипіння, накрийте каструлю кришкою і вимкніть вогонь. Залиште каструлю з яйцями стояти на остигає плиті, приблизно 15 хвилин. Промийте готові яйця під холодною проточною водою для того, щоб легше їх почистити. Покладіть в скляну миску маринований буряк (з усією рідиною) і яйця. Закрийте посуд кришкою і помістіть в холодильник на 24 годину.
На середину блюдця покладіть шматочки буряка складені гіркою. Наріжте яєчка пелюстками і викладіть їх по краях.