Десерт «Kobler»
(покроковий рецепт з фото)
Коблер - це такий дуже смачний американський десерт, який готується з фруктів і солодкого тіста. Сьогодні я дам вам базовий рецепт десерту "коблер", а вже як його використовувати - залежить лише від вас!
Рецепт десерту "коблер" дуже простий, що не дивно - блюдо адже американське, а американці складних рецептів не люблять. У них все готується просто і швидко, однак страви виходять досить смачні. Десерт"Kobler" - саме таке, швидке в приготуванні, але дуже смачна страва, яке сподобається кожному. Розповідаю, як його зробити!
- Ревінь - 400 грам (можна використовувати заморожений )
- Цукор - 3/4 склянки (або за смаком)
- Кукурудзяний крохмаль - 2+1/2 Ст. Ложки
- Ваніль - 2 чайних ложки
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки (для тіста)
- Розпушувач тіста - 4 чайних ложки
- Сода - ½ Чайних ложок
- Сіль - ½ Чайних ложок
- Вершкове масло - 10 Ст. Ложок (розтопленого)
- Кефір - ⅔ Склянок
Додайте розтопленого і охолодженого вершкового масла в кефір і акуратно перемішайте.
Викладіть тісто таким чином, як це показано на фотографії. Змастіть тісто зверху розтопленим маслом, для цього найзручніше використовувати пензлик. Ставимо запікатися в духовку на 15 хвилин. Випікаємо при температурі 400 градусів.