Рецепт Деруни з ковбасою фото

Деруни з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Якщо ви, так само як і я, любите таке чудове блюдо з картоплі як деруни, то сьогодні я поділюся з вами секретом, як можна зробити їх смак ще більш насиченим і яскравіше.

Опис приготування:

На мій погляд, деруни - це дуже смачне блюдо, яке можна готувати як взимку, так і влітку, і воно завжди проходить на ура в нашій родині, тому я готую деруни досить часто. У мене є багато рецептів їх приготування, але один з найулюбленіших ось цей простий рецепт дерунів з ковбасою. А вся справа в тому, що наскільки цей рецепт легкий і простий, настільки ж він і незвичайний, адже додавання одного інгредієнта до звичного страві повністю змінює його смак. А готувати ці деруни суцільне задоволення, так всі продукти завжди знайдуться в будинку, а за часом приготування займе не більше півгодини - в результаті ми отримуємо ситний і смачний вечерю для всієї родини. І якщо ви зацікавилися моїм незвичайним рецептом, то зараз я із задоволенням розповім, як зробити деруни з ковбасою.

  • Картопля - 4 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Ковбаса копчена - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп свіжий - 20 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
деруни з ковбасою - фото крок 1
Для початку чистимо картоплю і трьом його на крупній тертці, додаємо трохи солі і даємо постояти пару хвилин, потім зливаємо зайву рідину. Ковбаску так само трьом на тертці і викладаємо до картоплі, додаємо яйця, подрібнений часник і зелень, сіль і чорний перець. Гарненько все перемішуємо до однорідності.
деруни з ковбасою - фото крок 2
У сковороді нагріваємо невелику кількість масла. Викладаємо деруни на сковороду за допомогою ложки.
деруни з ковбасою - фото крок 3
Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
деруни з ковбасою - фото крок 4
Готові деруни подаємо до столу зі сметаною або свіжими овочами. Приємного всім апетиту! !

Схожі рецепти