Деруни на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Деруни - це млинці, тільки з картоплі. Вони виходять яскраві, смачні, до того ж готуються дуже швидко. Рецептів безліч, пропоную приготувати деруни на молоці.
Рецептів дерунів дуже багато, у кожної господині є свої секретні інгредієнти для цього рецепта. У цьому рецепті я розповім, як приготувати деруни на молоці. Дотримуйтесь покроковим рекомендаціям, дуже сподіваюся, що вам сподобається цей рецепт.
- Картопля - 300 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Ядра соняшника - 1 Ст. Ложка
- Базилік - 1 Чайна ложка (сухий або свіжий)
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
У миску натріть картоплю, половинку цибулини і зубчик часнику. Відіжміть зайву рідиною.
Додайте сіль, перець, ядра соняшнику, базилік.
Влийте гаряче молоко, розмішайте.
Додайте борошно, вбийте яйце, розмішайте.
Змішайте всі інгредієнти, розігрійте сковороду, налийте на неї рослинне масло, смажте до готовності з обох сторін.
Подавайте деруни зі сметаною - це дуже смачно. Смачного!