Рецепт Цимес з моркви фото

Цимес з моркви
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Cimes - блюдо єврейської кухні. Являє собою пряну закуску з овочів. Ми цимес з моркви з додаванням меду, кориці, гвоздики, - дуже ароматно. Заходьте і дивіться рецепт.

Опис приготування:

Cimes - традиційне єврейське блюдо, тому нічого не міняйте в рецепті, а точно дотримуйтесь рецептурі.

  • Морква - 400 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сік лимона - 1/4 склянки
  • Сік апельсина - 1/2 склянки
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
цимес з моркви - фото крок 1
1. Родзинки помийте і замочіть в гарячій воді.
цимес з моркви - фото крок 2
2. Морква почистіть і наріжте кружальцями або полукружкамі.
цимес з моркви - фото крок 3
3. Злегка обсмажте моркву з додаванням олії, не допускаючи скоринки.
цимес з моркви - фото крок 4
4. Додайте цукор, мідь, соки, корицю, гвоздику і родзинки. Варіть на мінімальному вогні 1 годину 10 хвилин.
цимес з моркви - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти