Цимес з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Cimes - блюдо єврейської кухні. Являє собою пряну закуску з овочів. Ми цимес з моркви з додаванням меду, кориці, гвоздики, - дуже ароматно. Заходьте і дивіться рецепт.
Cimes - традиційне єврейське блюдо, тому нічого не міняйте в рецепті, а точно дотримуйтесь рецептурі.
- Морква - 400 грам
- Ізюм - 100 грам
- Гвоздика - 3 штуки
- Цукор - 100 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сік лимона - 1/4 склянки
- Сік апельсина - 1/2 склянки
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
1. Родзинки помийте і замочіть в гарячій воді.
2. Морква почистіть і наріжте кружальцями або полукружкамі.
3. Злегка обсмажте моркву з додаванням олії, не допускаючи скоринки.
4. Додайте цукор, мідь, соки, корицю, гвоздику і родзинки. Варіть на мінімальному вогні 1 годину 10 хвилин.
5. Смачного!