Цибулеві сухарики до салатів і супів
(покроковий рецепт з фото)
Сухарики у нас люблять все. Тому я готую їх постійно. Завжди з різними смаками. Як приготувати цибульні сухарики до салатів і супів я повідаю вам сьогодні. Сухарики виходять смачними і ароматними.
Такі сухарики - відмінне доповнення до салатів, супом і Бульйон. Але і як самостійна закуска - то, що потрібно!
Якщо додати гостренького перцю і солі - отримаємо відмінну закуску до пива. Солоні сухарики я зазвичай готую з пшеничного хліба.
Спробуйте, це дуже смачно!
- Хліб - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Паприка - 1 Ст. Ложка
Наріжте хліб дрібними кубиками. Надішліть в гарячу духовку на 15-20 хвилин. Температура 180-190 градусів.
Подрібніть в блендері цибулю і кріп.
До отриманої маси додайте олію соняшникову, паприка, сіль. Перемішайте.
Дістаньте сухарики з духовки. Виливайте суміш цибулі на сухарики і добре перемішайте.
Викладіть на деко і відправте в духовку на 15 хвилин.