Рецепт Цибулеві сухарики до салатів і супів фото

Цибулеві сухарики до салатів і супів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Сухарики
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Грінки

Сухарики у нас люблять все. Тому я готую їх постійно. Завжди з різними смаками. Як приготувати цибульні сухарики до салатів і супів я повідаю вам сьогодні. Сухарики виходять смачними і ароматними.

Такі сухарики - відмінне доповнення до салатів, супом і Бульйон. Але і як самостійна закуска - то, що потрібно!

Якщо додати гостренького перцю і солі - отримаємо відмінну закуску до пива. Солоні сухарики я зазвичай готую з пшеничного хліба.

Спробуйте, це дуже смачно!

  • Хліб - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
цибулеві сухарики до салатів і супів - фото крок 1
Наріжте хліб дрібними кубиками. Надішліть в гарячу духовку на 15-20 хвилин. Температура 180-190 градусів.
цибулеві сухарики до салатів і супів - фото крок 2
Подрібніть в блендері цибулю і кріп.
цибулеві сухарики до салатів і супів - фото крок 3
До отриманої маси додайте олію соняшникову, паприка, сіль. Перемішайте.
цибулеві сухарики до салатів і супів - фото крок 4
Дістаньте сухарики з духовки. Виливайте суміш цибулі на сухарики і добре перемішайте.
цибулеві сухарики до салатів і супів - фото крок 5
Викладіть на деко і відправте в духовку на 15 хвилин.

Схожі рецепти