Цибулеве тісто
(покроковий рецепт з фото)
Цибулеве тісто мені подобається тим, що його легко приготувати. Закуски з такого тіста виходять відмінні. Ще один простий рецепт в скарбничку рецептів швидкого приготування доброї господині.
З цибульного тесту, рецепт якого ви знайдете нижче, найчастіше випікають крекери або печиво, яке зверху можна посипати кмином або великою морською сіллю. Тісто ви приготуєте за стільки часу, за скільки почистіть і обсмажити цибулю і замісити тісто. Можна його приготувати заздалегідь і покласти на пару годин в холодильник. Це дуже зручно.
Хай щастить!
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна або вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Маргарин - 200 грам
- Кефір - 6 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сік лимона або оцет - 1-2 Ст. Ложок (для погашення соди.)
1. Цибулину очистіть, наріжте кубиками, обсмажте на олії на середньому вогні до розм'якшення.
2. Дайте цибулі охолонути. На стіл висипте борошно, зробіть в центрі дірочку, туди на тертці натріть маргарин, влийте кефір, додайте сіль і погашену оцтом соду.
3. Лук додайте до борошна і замісити тісто.
4. Testo майже!