Рецепт Цибулеве тісто фото

Цибулеве тісто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Картопля , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Гарніри
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Цибулеве тісто мені подобається тим, що його легко приготувати. Закуски з такого тіста виходять відмінні. Ще один простий рецепт в скарбничку рецептів швидкого приготування доброї господині.

Опис приготування:

З цибульного тесту, рецепт якого ви знайдете нижче, найчастіше випікають крекери або печиво, яке зверху можна посипати кмином або великою морською сіллю. Тісто ви приготуєте за стільки часу, за скільки почистіть і обсмажити цибулю і замісити тісто. Можна його приготувати заздалегідь і покласти на пару годин в холодильник. Це дуже зручно.

Хай щастить!

  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна або вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Маргарин - 200 грам
  • Кефір - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сік лимона або оцет - 1-2 Ст. Ложок (для погашення соди.)
цибулеве тісто - фото крок 1
1. Цибулину очистіть, наріжте кубиками, обсмажте на олії на середньому вогні до розм'якшення.
цибулеве тісто - фото крок 2
2. Дайте цибулі охолонути. На стіл висипте борошно, зробіть в центрі дірочку, туди на тертці натріть маргарин, влийте кефір, додайте сіль і погашену оцтом соду.
цибулеве тісто - фото крок 3
3. Лук додайте до борошна і замісити тісто.
цибулеве тісто - фото крок 4
4. Testo майже!

Схожі рецепти