Чізкейк з рікотти
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачних і корисних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати смачний чізкейк з рікотти. Ніжний, ароматний з хрусткою скоринкою. Саме таким вийде цей десерт!
Дивовижний тортик з ніжною структурою і хрустким коржем. Чізкейк ще ніколи не готувався так просто! В якості додаткового ароматизатора ви можете використовувати ваніль, корицю. В якості начинки, зверху сирної маси, можна викласти фруктове желе.
- Rikotta - 750 грам
- Тростинний цукор - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Печиво - 200 грам
- Вершки 20% - 250 грам
- Яйця - 3 штуки
1
Печиво подрібнюємо в блендері до стану крихти і змішуємо з розтопленим маслом. Укладаємо "тісто" в форму для випічки, попередньо застелену пергаментом і відправляємо випікатися при температурі 180 градусів на 10 хвилин.
2
Рікотту перекладаємо в ємність, цукор подрібнюємо в пудру і змішуємо з сиром. Поступово додаємо жовтки, потім білки, а завершальним етапом стануть вершки. Все збиваємо разом до однорідності.
3
Остужаем корж, вливаємо зверху крем і випікаємо чізкейк при температурі 160-170 градусів протягом 70 хвилин.
4
Готовий чізкейк відправляємо в холодильник і тримаємо його там 40 хвилин. Чізкейк з рікотти готовий, смачного!