Чізкейк з рікотти з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Гарний, ніжний, легкий, делікатний десерт з сиру і свіжих ягід. Зробіть цей чізкейк для чаювання з друзями або на свято. Ділюся ідеєю, як приготувати чізкейк з рікотти з малиною.
Солодкі ягоди надають приємну нотку сирного десерту. Буде потрібно багато часу для охолодження десерту, проте, вам точно потрібно його приготувати. Основу для чізкейку зробіть з крихти або пісочного тіста. Ягоди малини можете додати не тільки до сирної начинки, а також прикрасьте ними десерт.
- Пісочне печиво - 180 грам
- Вершкове масло - 90 грам
- Мелена кориця - 1 щіпка
- Мелена гвоздика - 1 щіпка
- Rikotta - 0, 5 кілограма
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Малина - 200 грам
- М'ята - За смаком
1. Печиво перетворите в крихту, додайте корицю і гвоздику.
2. Розтопити вершкове масло і додайте в крихту, перемішайте.
3. Викладіть крихту в форму для запікання.
4. В іншій мисці змішайте Рікотта з яйцями, цукром, ванільним екстрактом.
5. Близько 150 грам малини викладіть на основу з пісочного печива.
6. Вилийте сирну суміш поверх ягід і розподіліть рівномірно.
7. Надішліть форму на 1 годину в розігріту до 160 градусів духовку. Готовий чізкейк остудіть, потім відправте в холодильник на 3 годину. Прикрасьте перед подачею свіжими ягодами і м'ятою.