Рецепт Крем з рікотти для капкейков фото

Крем з рікотти для капкейков
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Сир , Рікотта
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Капкейкі - дуже популярна випічка, до того ж готуються вони швидко і просто. У мене є рецепт відмінного крему для капкейков з рікотти, до того ж свій оригінальний рецепт їх приготування. Ділюся!

Опис приготування:

Смак крему в багато визначає і смак самого капкейк. Я розповім, як приготувати смачні капкейкі з сюрпризом, з кремом з рікотти. Рецепт дуже простий, під силу будь-якій господині. Дивіться покрокові рекомендації і забирайте в свою скарбничку рецептів.

  • Rikotta - 100 грам
  • Вершкове масло - 180 грам (кімнатної температури, 100 грам - для крему, 80 грам - для капкейков)
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Борошно - 200 грам (для капкейков)
  • Молоко - 50 мілілітрів (для капкейков)
  • Сіль - 1 щіпка (для капкейков)
  • Розпушувач - 10 грам (для капкейков)
  • Яйця - 3 штуки (для капкейков)
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка (суха, по бажанню)
  • Шоколадна паста - 100 грам (або джем, по бажанню)
крем з рікотти для капкейков - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 2
Спочатку займіться капкейк. Для цього в ємність для замішування тіста влийте молоко, vbeyte яйця, додайте дрібку солі, цукор, цедру лимона, збийте.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 3
Змішайте борошно з розпушувачем.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 4
Всипте борошно, замісіть тісто.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 5
Викладіть тісто у форму для випічки капкейков. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою, при проколюванні випічки вона повинна залишатися сухою.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 6
Поки випікаються капкейкі, займіться приготуванням крему з рікотти. Для цього будуть потрібні розм'якшене вершкове масло, rikotta, цукрова пудра, ванілін.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 7
З'єднайте всі інгредієнти для крему, змішавши лопаткою, щоб при збиванні цукрова пудра не розлетілася в сторони.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 8
Збийте крем міксером на набольших оборотах. Перекладіть крем в кондитерський мішок.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 9
Готові капкейкі охолодіть до кімнатної температури.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 10
Щоб приготувати капкейкі з сюрпризом, зробіть в них невелике заглиблення, видаліть частину капкейк виїмкою для яблук.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 11
Заповніть виїмку в капкейк, наприклад, шоколадною пастою, ягідним або фруктовим джемом. Можна наповнити кремом для капкейков, але для цього треба пропорційно збільшити обсяг приготованого крему.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 12
Зверху зробіть"шапочку" крем.
крем з рікотти для капкейков - фото крок 13
Капкейкі з кремом з рікотти вийшли незвичайно ніжними, а сам крем нагадує за смаком м'яке морозиво. Дуже смачні!

Схожі рецепти