Рецепт Цукрова мастика для капкейков фото

Цукрова мастика для капкейков
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Маршмеллоу
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Вишукана прикраса для випічки можна легко зробити своїми руками. Дивіться, як приготувати цукрову мастику для капкейков. Готувати будемо на основі маршмеллоу і, звичайно, цукрового піску.

Опис приготування:

Я рідко використовую цукрову пудру, тому не купую її, а готую з цукрового піску за допомогою кавомолки в міру необхідності.

Готується така мастика дуже просто, процес не зажадає безлічі зусиль. Беріть рецепт на замітку і прикрашайте свою випічку!

  • Maršmellou - 220 грам
  • Харчові барвники - За смаком
  • Цукрова пудра - 200 грам
цукрова мастика для капкейков - фото крок 1
Маршмеллоу покладіть в підходящу ємність, додайте 2 столові ложки води і відправте в мікрохвильовку на високій потужності на 1 хвилину. Якщо зефір до кінця не розплавився, погрійте ще трохи.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 2
Цукрову пудру я роблю в кавомолці сама. Розмішайте маршмеллоу лопаткою і почніть додавати пудру.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 3
Вимішуйте масу, додаючи пудру, лопаткою, поки вона не стане занадто густий. Потім почніть вимішувати руками на столі.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 4
Робочу поверхню і свої руки присипайте пудрою. Вимішуйте мастику, поки вона не стане гладкою, еластичною і не перестане липнути до рук.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 5
Розділіть мастику на частини і додайте барвники, добре вимішайте.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 6
Тепер розкачайте мастику і прикрасьте капкейкі на свій смак.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 7
Дивіться, яка краса вийшла!

Схожі рецепти