Цукрова мастика для капкейков
(покроковий рецепт з фото)
Вишукана прикраса для випічки можна легко зробити своїми руками. Дивіться, як приготувати цукрову мастику для капкейков. Готувати будемо на основі маршмеллоу і, звичайно, цукрового піску.
Я рідко використовую цукрову пудру, тому не купую її, а готую з цукрового піску за допомогою кавомолки в міру необхідності.
Готується така мастика дуже просто, процес не зажадає безлічі зусиль. Беріть рецепт на замітку і прикрашайте свою випічку!
- Maršmellou - 220 грам
- Харчові барвники - За смаком
- Цукрова пудра - 200 грам
Маршмеллоу покладіть в підходящу ємність, додайте 2 столові ложки води і відправте в мікрохвильовку на високій потужності на 1 хвилину. Якщо зефір до кінця не розплавився, погрійте ще трохи.
Цукрову пудру я роблю в кавомолці сама. Розмішайте маршмеллоу лопаткою і почніть додавати пудру.
Вимішуйте масу, додаючи пудру, лопаткою, поки вона не стане занадто густий. Потім почніть вимішувати руками на столі.
Робочу поверхню і свої руки присипайте пудрою. Вимішуйте мастику, поки вона не стане гладкою, еластичною і не перестане липнути до рук.
Розділіть мастику на частини і додайте барвники, добре вимішайте.
Тепер розкачайте мастику і прикрасьте капкейкі на свій смак.
Дивіться, яка краса вийшла!