Рецепт Цукрова мастика для капкейков фото

Цукрова мастика для капкейков
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Маршмеллоу
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Солодке, Десерти

Вишукана прикраса для випічки можна легко зробити своїми руками. Дивіться, як приготувати цукрову мастику для капкейков. Готувати будемо на основі маршмеллоу і, звичайно, цукрового піску.

Я рідко використовую цукрову пудру, тому не купую її, а готую з цукрового піску за допомогою кавомолки в міру необхідності.

Готується така мастика дуже просто, процес не зажадає безлічі зусиль. Беріть рецепт на замітку і прикрашайте свою випічку!

  • Maršmellou - 220 грам
  • Харчові барвники - За смаком
  • Цукрова пудра - 200 грам
цукрова мастика для капкейков - фото крок 1
Маршмеллоу покладіть в підходящу ємність, додайте 2 столові ложки води і відправте в мікрохвильовку на високій потужності на 1 хвилину. Якщо зефір до кінця не розплавився, погрійте ще трохи.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 2
Цукрову пудру я роблю в кавомолці сама. Розмішайте маршмеллоу лопаткою і почніть додавати пудру.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 3
Вимішуйте масу, додаючи пудру, лопаткою, поки вона не стане занадто густий. Потім почніть вимішувати руками на столі.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 4
Робочу поверхню і свої руки присипайте пудрою. Вимішуйте мастику, поки вона не стане гладкою, еластичною і не перестане липнути до рук.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 5
Розділіть мастику на частини і додайте барвники, добре вимішайте.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 6
Тепер розкачайте мастику і прикрасьте капкейкі на свій смак.
цукрова мастика для капкейков - фото крок 7
Дивіться, яка краса вийшла!

Схожі рецепти