Цукрова мастика для тортів
(покроковий рецепт з фото)
Мастика - це ідеальна прикраса для святкового торта. Вона податлива для ліплення, тому ви можете бачити зроблені красиві фігурки і прикраси. Її рецепт досить простий, повторіть його будинку.
Найпопулярніший варіант - це взяти за основу зефір. Він м'який, легко змінює форму, тому підходить якнайкраще. І я вам пропоную дізнатися про те, як приготувати цукрову мастику для тортів. Додайте будь-барвник, тоді ви зможете зробити будь-які прикраси за вашим бажанням і смаку.
- Maršmellou - 200 грам
- Крохмаль картопляний - 100 грам
- Цукор ванільний - 100 грам
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Харчовий барвник - 1 Чайна ложка
Зефір з водою розігрівайте в мікрохвильовці протягом 30-40 секунд.
До розплавленої масі акуратно додайте цукрову пудру, постійно заважаючи.
Перекладіть "тісто" на поверхню з крохмалем. Вимішуйте його, поки воно не перестане прилипати до рук.
Додайте в мастику барвник. Ще раз перемішайте масу.
Залиште мастику на 1-2 години в харчовій плівці перед тим, як використовувати її далі.