Чізкейк з ківі без випічки
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім про те, як пріготвіть чізкейк з ківі без випічки. Ніжний десерт ідеальний для святкового меню. Його сміливо можна готувати в спеку, коли не хочеться стояти біля духовки.
Десерт без випічки - мрія будь-якої господині! Сьогодні я вирішила по-швидкому приготувати тортик без контакту з духовкою. У пакетику залишалося пісочне печиво, яке відмінно підійшло для коржа. В цілому я витратила хвилин сорок на приготування повітряного і літнього чизкейка! Не так вже й багато, погодьтеся.
- Пісочне печиво - 400 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Магазинне желе зі смаком ківі - 2 штуки (упаковки, з 1 склянка)
- Ківі - 2 штуки
- Желатин - 25 грам (для ківі-шару)
- Крем - 750 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Желатин - 35 грам (для сметанного шару)
- Цукор - 200 грам
- Тертий молочний шоколад - 70 грам
Печиво подрібнюємо в крихту. Масло необхідно розтопити на вогні, після остудити і з'єднати з печивом. Формуємо тісто і викладаємо його рівним шаром в застелену плівкою форму для запікання. Відправляємо в холодильник.
Розводимо желатин для ківі з готовим желатином зі смаком ківі. Ми залишаємо застигати в формі поменше, додаємо нарізані фрукти. Молоко змішуємо з желатином і залишаємо набухати. Ставимо на вогонь, чекаємо, поки желатин розтане. Після з'єднуємо молоко зі сметаною і цукром. Застиглу ківі-масу викладаємо на шар печива і заливаємо остигнула молочно-желатинової сумішшю.
Ми залишаємо тортик на ніч в холодильнику. При подачі посипаємо наш чізкейк тертим молочним шоколадом. Також відмінно підійде кокосова стружка. Приємного апетиту і літнього настрою!