Чіабатта з цибулею і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік специфічно відноситься до яблук в несолодких блюдах, наприклад, в салатах або бутербродах. А мені вони навпаки подобаються, особливо сорт Гренні Сміт. Кисло-солодкий смак доповнить інші інгредієнти.
Цього разу на очі мені попався рецепт, в якому розказано, як приготувати чіабатту з цибулею і яблуком. Тільки не лякайтеся, саму випічку ми робити не будемо, а візьмемо готову. Але з начинкою пограємо, тому вийде оригінальний сендвіч для сніданку або перекусу. Виявилося, що таке поєднання продуктів дуже смачне.
- Пармезан - 30 грам
- Майонез - 45 грам
- Абрикос консервований - 30 грам
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Швейцарський сир - 90 грам
- Яблуко Гренні Сміт - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Салат Ромен - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Чіабатта - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти. Чіабатту разрежьтевздовж. Часник пропустіть через прес. Яблука наріжте скибочками. Салат нарубати дрібними шматочками. Лук наріжте тонкими півкільцями.
Лук обсмажте 3 хвилини в розігрітій олії, не чіпаючи його. Далі, помішуючи, готуйте його ще 8 хвилин. В кінці додайте перець і сіль.
В цей же час чіабатту викладіть на деко. Зверху розкладіть по шматочку швейцарського сиру. Надішліть хліб в духовку на 2 хвилини при 180 градусах.
Потім на одну половинку хліба викладіть цибулю з сковороди і нарізаний абрикос. Далі скибочки яблука. Укрийте інгредієнти іншим хлібом.
Зробіть салат. Ромен перемішайте з сіллю, водою, natërtym пармезан, перцем, майонезом і оцтом.
Подавайте сендвічі теплими з салатом. Смачного!