Рецепт Чіабатта з цибулею і яблуком фото

Чіабатта з цибулею і яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Сандвіч , Бургери
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Мій чоловік специфічно відноситься до яблук в несолодких блюдах, наприклад, в салатах або бутербродах. А мені вони навпаки подобаються, особливо сорт Гренні Сміт. Кисло-солодкий смак доповнить інші інгредієнти.

Опис приготування:

Цього разу на очі мені попався рецепт, в якому розказано, як приготувати чіабатту з цибулею і яблуком. Тільки не лякайтеся, саму випічку ми робити не будемо, а візьмемо готову. Але з начинкою пограємо, тому вийде оригінальний сендвіч для сніданку або перекусу. Виявилося, що таке поєднання продуктів дуже смачне.

  • Пармезан - 30 грам
  • Майонез - 45 грам
  • Абрикос консервований - 30 грам
  • Винний оцет - 1 Чайна ложка
  • Швейцарський сир - 90 грам
  • Яблуко Гренні Сміт - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Салат Ромен - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Чіабатта - 2 штуки
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
чіабатта з цибулею і яблуком - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Чіабатту разрежьтевздовж. Часник пропустіть через прес. Яблука наріжте скибочками. Салат нарубати дрібними шматочками. Лук наріжте тонкими півкільцями.
чіабатта з цибулею і яблуком - фото крок 2
Лук обсмажте 3 хвилини в розігрітій олії, не чіпаючи його. Далі, помішуючи, готуйте його ще 8 хвилин. В кінці додайте перець і сіль.
чіабатта з цибулею і яблуком - фото крок 3
В цей же час чіабатту викладіть на деко. Зверху розкладіть по шматочку швейцарського сиру. Надішліть хліб в духовку на 2 хвилини при 180 градусах.
чіабатта з цибулею і яблуком - фото крок 4
Потім на одну половинку хліба викладіть цибулю з сковороди і нарізаний абрикос. Далі скибочки яблука. Укрийте інгредієнти іншим хлібом.
чіабатта з цибулею і яблуком - фото крок 5
Зробіть салат. Ромен перемішайте з сіллю, водою, natërtym пармезан, перцем, майонезом і оцтом.
чіабатта з цибулею і яблуком - фото крок 6
Подавайте сендвічі теплими з салатом. Смачного!

Схожі рецепти