Чіабатта в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей ароматний і повітряний хліб з великими дірочками в білому м'якушці ви не переплутати ні з чим, адже чіабатта недарма стала найпопулярнішою італійської випічкою, давайте і ми її приготуємо.
В італійської національної кухні випічці завжди приділялася особлива увага, напевно, тому вона завжди виходить така смачна і дуже ароматна. Рецепт приготування чіабатти в духовці, про який хочу розповісти я, вельми простий, але зажадає від вас терпіння і значних витрат часу, так як тісто необхідно расстаіваться досить довго. Але якщо ви є справжнім поціновувачем випічки, знати його, що всі ці зусилля не марні, адже тільки таким способом ми приготуємо дійсно смачну чіабатту, повітряну і пористу всередині. В іншому в цьому рецепті приготування чіабатти в духовці немає нічого складного, так що приготувати цей хлібець не складе для вас особливих зусиль.
- Борошно пшеничне - 420 грам(400 г - в тісто, 20 г - на посипання )
- Вода - 320-350 мілілітрів
- Дріжджі швидкодіючі - 1 грам
- Сіль морська - 1 Чайна ложка