Червоні макарони
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається експериментувати зі знайомими продуктами? Якщо ви хочете урізноманітнити як святковий, але і щоденне меню, обов'язково погляньте на цей рецепт. Яскрава паста для всіх!
Хочу запропонувати вам чудову ідею, як приготувати червоні макарони своїми руками. Ніякої хімії ми використовувати для додання кольори не будемо, так що блюдо відмінно підійде для всієї родини. По-справжньому яскраві і дуже смачні макарошки обов'язково варто спробувати!
- Манна крупа - 1 Склянка
- Борошно - 1.5 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Сік буряка - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. У глибоку миску всипте манну крупу і просіяне борошно.
2. Додайте сіль, перемішайте.
3. Натріть на тертці буряк, відіжміть сік. Додайте сік в мисочку разом з маслом і яйцями.
4. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
5. Викладіть тісто на робочий стіл, присипте трохи борошном і знову вимісіть як слід руками.
6. Розділіть на кілька частин, тонко розкачати.
7. Наріжте смужками. Натуральні червоні макарони в домашніх умовах готові.
Смачних вам експериментів!
Смачних вам експериментів!