Рецепт Червоні макарони фото

Червоні макарони
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Вам подобається експериментувати зі знайомими продуктами? Якщо ви хочете урізноманітнити як святковий, але і щоденне меню, обов'язково погляньте на цей рецепт. Яскрава паста для всіх!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам чудову ідею, як приготувати червоні макарони своїми руками. Ніякої хімії ми використовувати для додання кольори не будемо, так що блюдо відмінно підійде для всієї родини. По-справжньому яскраві і дуже смачні макарошки обов'язково варто спробувати!

  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Борошно - 1.5 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Сік буряка - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
червоні макарони - фото крок 1
1. У глибоку миску всипте манну крупу і просіяне борошно.
червоні макарони - фото крок 2
2. Додайте сіль, перемішайте.
червоні макарони - фото крок 3
3. Натріть на тертці буряк, відіжміть сік. Додайте сік в мисочку разом з маслом і яйцями.
червоні макарони - фото крок 4
4. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
червоні макарони - фото крок 5
5. Викладіть тісто на робочий стіл, присипте трохи борошном і знову вимісіть як слід руками.
червоні макарони - фото крок 6
6. Розділіть на кілька частин, тонко розкачати.
червоні макарони - фото крок 7
7. Наріжте смужками. Натуральні червоні макарони в домашніх умовах готові.
Смачних вам експериментів!

Схожі рецепти