Червоні макарони
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.
Вам подобається експериментувати зі знайомими продуктами? Якщо ви хочете урізноманітнити як святковий, але і щоденне меню, обов'язково погляньте на цей рецепт. Яскрава паста для всіх!
Опис приготування:
Хочу запропонувати вам чудову ідею, як приготувати червоні макарони своїми руками. Ніякої хімії ми використовувати для додання кольори не будемо, так що блюдо відмінно підійде для всієї родини. По-справжньому яскраві і дуже смачні макарошки обов'язково варто спробувати!
- Манна крупа - 1 Склянка
- Борошно - 1.5 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Сік буряка - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. У глибоку миску всипте манну крупу і просіяне борошно.
2. Додайте сіль, перемішайте.
3. Натріть на тертці буряк, відіжміть сік. Додайте сік в мисочку разом з маслом і яйцями.
4. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
5. Викладіть тісто на робочий стіл, присипте трохи борошном і знову вимісіть як слід руками.
6. Розділіть на кілька частин, тонко розкачати.
7. Наріжте смужками. Натуральні червоні макарони в домашніх умовах готові.
Смачних вам експериментів!
Смачних вам експериментів!