Млинці червоні
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування млинців червоних. Приготувати такі млинці зовсім не складно, а виходять вони дуже смачними.
Приготування млинців відомо ще з давніх часів. За даним рецептом млинці виходять неймовірно апетитними і смачними.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 2, 5 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль на кінчику ножа - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Рослинна олія для обсмажування - 1 За смаком
1. Розмішуємо чайну ложку цукру в склянці теплого молока, розчинний дріжджі і всипаємо просіяне борошно (один стакан). Гарненько все перемішати і на 1-2 години поставимо в тепле місце.
2. Розтопимо вершкове масло і розітріть з ним сіль і жовтки. Переливаємо розтерті жовтки в опару і додаємо просіяне борошно з теплим молоком.
3. Розмішуємо тісто і потім накриваємо його рушником. Приблизно на одну годину ставимо його підходити.
4. У стійку піну збиваємо білки. Акуратно домішувати його в тісто.
5. Гарненько прогріваємо сковороду, змащуємо її маслом і випікаємо на ній млинці. Випікати можна товсті або тонкі млинці, кому як подобається.
6. Викладаємо на тарілку і можемо подавати до столу.