Рецепт Червоні Щи фото

Червоні Щи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 55 хв.

Рецепт приготування червоних щей. Корисне і ситне блюдо, в приготуванні якого використовується багато овочів і м'ясний бульйон.

Опис приготування:

У приготуванні щей використовується картопля, капуста, томати і багато свіжої зелені. Все вариться в ситно м'ясному бульйоні. Приготувати борщ зовсім не складно, а виходять вони дуже смачними.

  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Бульйон м'ясний - 3 L
  • Пучок Петрушки - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сік томатний - 750 мілілітрів
  • Перець, сіль - - За смаком
  • Білокачанна капуста - 1 штука
  • М'ясо - 400 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 1 штука
червоні Щи - фото крок 1
1. Очищаємо цибулю та моркву. Якщо варився бульйон з цибулиною, то в щі цибулю можна не класти. Невеликими кубиками нарізаємо моркву і цибулю. Або ж натираємо моркву на тертці. Опускаємо морква і цибуля в киплячий бульйон, і зменшуємо вогонь. Зажарювати не треба!
червоні Щи - фото крок 2
2. Невеликий тонкою соломкою нашаткувати капусту. Коли морква і цибуля покипить хвилини дві, додаємо капусту. На маленькому вогні щі варити із закритою кришкою.
червоні Щи - фото крок 3
3. Чистим картофель, промиваємо його і нарізаємо великими шматочками. Опускаємо картопля в щі, відразу після закипання капусти. Додаємо подрібнене м'ясо, яке зняли з кістки і лаврового листа.
червоні Щи - фото крок 4
4. Хвилин через десять, коли буде готовий картопля, додаємо протертих томатів або томатний сік, і так само додамо подрібнену зелень.
червоні Щи - фото крок 5
5. Додаємо в щі чорного меленого перцю, меленого перцю чилі, перець, і солимо. Хвилин через п'ять вогонь вимикаємо, і даємо щам трохи настоятися, нехай вони постоять приблизно одну годину. До них можна подавати сметану.

Схожі рецепти