Червоні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите млинці? А червоні млинці ви коли-небудь пробували? запевняю, тут немає ні грама штучного барвника, вся справа в буряках, яка надає не тільки красивий колір, але і відмінний смак!
Червоні млинці готуються практично так само, як і звичайні млинці. Тільки в тісто додається бурякове пюре, яке і додає характерний колір млинців. Виходить дуже смачно і оригінально. Впевнена, особливо такі млинці сподобаються маленьким "нехочух", адже вони так люблять все оригінальне і незвичайне.
Ну що ж, дивіться, як приготувати червоні млинці, і радуйте свою сім'ю.
- Молоко - 300-350 мілілітрів
- Буряк - 200 грам
- Борошно - 1, 5-2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Буряк заздалегідь відваріть до готовності.
Готову буряк поріжте на невеликі шматочки і залийте молоком. Пюріруйте все занурювальним блендером до однорідного стану.
Потім додайте яйця, рослинна олія, цукор, щіпку солі. Гарненько перемішайте все ручним віночком або міксером.
Невеликими порціями всипати борошно і перемішайте. За консистенцією маса повинна вийти трохи густіше, ніж звичайне тісто для млинців.
Готове тісто залиште на 30 хвилин.
Добре розігрійте сковороду (маслом я вже не змащую, оскільки в самому тесті воно є). Потім вилийте невелику кількість тіста і швидко розподіліть по поверхні сковороди. Смажте млинці на середньому вогні буквально хвилинку, потім переверніть.
Червоні (або, я б навіть сказала, рожеві) млинці готові. Подавати їх можна з будь-якою начинкою або просто так.
Їжте із задоволенням!