Рецепт Червона смородина протерта з цукром фото

Червона смородина протерта з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Ягоди , Смородина , Червона смородина
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На святковий стіл , Фуршет
Заготовки
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 30 хв.

Червона смородина протерта з цукром в домашніх умовах - просто необхідна заготовка, адже це не тільки смачно і корисно, але ще і універсально в застосуванні - хоч в начинку, хоч в кисіль

Опис приготування:

Я пропоную вам дізнатися, як приготувати червону смородину протерту з цукром, адже це не тільки дуже корисна і універсальна заготовка, але ще і досить економне зиязикай ласощі А якщо взимку будете таку заготовку змішувати з сиром і бананами, - ось вам готова ідея для простого, але смачного десерту.

Рецепт:

1. Отже, насамперед все ягідки моєму, очищаємо від налиплого дрібного сміття, і просушують на рушник.

2. Тепер у великій пластиковій або емальованому мисці змішуємо ягоди з цукром, і тиснемо дерев'яним товкачем, адже від контакту з блендером або м'ясорубкою (а конкретно - від контакту з металом), корисні речовини цієї ягоди можуть зруйнуватися, та й на смак це може вплинути.

3. Готову солодку ягідну масу прикриємо зверху інший який-небудь мискою, або ж кришкою, відповідної за розміром, - і залишаємо на кілька годин, найкраще - на ніч.

4. А вже на ранок перемішуємо нашу заготовку ще раз, стерилізуємо банки, заповнюємо їх ягідної масою, і закочує простерилізованих кришками.

Готово! Такий ось простий рецепт порічки протертою з цукром. Користь, універсальність, економність, простота в приготуванні, - його дійсно є за що любити


  • Смородина червона - 1 кілограм
  • Цукор - 2 кілограма
Я пропоную вам дізнатися, як приготувати червону смородину протерту з цукром, адже це не тільки дуже корисна і універсальна заготовка, але ще і досить економне зиязикай ласощі А якщо взимку будете таку заготовку змішувати з сиром і бананами, - ось вам готова ідея для простого, але смачного десерту.

Рецепт:

1. Отже, насамперед все ягідки моєму, очищаємо від налиплого дрібного сміття, і просушують на рушник.

2. Тепер у великій пластиковій або емальованому мисці змішуємо ягоди з цукром, і тиснемо дерев'яним товкачем, адже від контакту з блендером або м'ясорубкою (а конкретно - від контакту з металом), корисні речовини цієї ягоди можуть зруйнуватися, та й на смак це може вплинути.

3. Готову солодку ягідну масу прикриємо зверху інший який-небудь мискою, або ж кришкою, відповідної за розміром, - і залишаємо на кілька годин, найкраще - на ніч.

4. А вже на ранок перемішуємо нашу заготовку ще раз, стерилізуємо банки, заповнюємо їх ягідної масою, і закочує простерилізованих кришками.

Готово! Такий ось простий рецепт порічки протертою з цукром. Користь, універсальність, економність, простота в приготуванні, - його дійсно є за що любити

Схожі рецепти