Червона смородина протерта з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Червона смородина протерта з цукром в домашніх умовах - просто необхідна заготовка, адже це не тільки смачно і корисно, але ще і універсально в застосуванні - хоч в начинку, хоч в кисіль
Я пропоную вам дізнатися, як приготувати червону смородину протерту з цукром, адже це не тільки дуже корисна і універсальна заготовка, але ще і досить економне зиязикай ласощі А якщо взимку будете таку заготовку змішувати з сиром і бананами, - ось вам готова ідея для простого, але смачного десерту.
Рецепт:
1. Отже, насамперед все ягідки моєму, очищаємо від налиплого дрібного сміття, і просушують на рушник.
2. Тепер у великій пластиковій або емальованому мисці змішуємо ягоди з цукром, і тиснемо дерев'яним товкачем, адже від контакту з блендером або м'ясорубкою (а конкретно - від контакту з металом), корисні речовини цієї ягоди можуть зруйнуватися, та й на смак це може вплинути.
3. Готову солодку ягідну масу прикриємо зверху інший який-небудь мискою, або ж кришкою, відповідної за розміром, - і залишаємо на кілька годин, найкраще - на ніч.
4. А вже на ранок перемішуємо нашу заготовку ще раз, стерилізуємо банки, заповнюємо їх ягідної масою, і закочує простерилізованих кришками.
Готово! Такий ось простий рецепт порічки протертою з цукром. Користь, універсальність, економність, простота в приготуванні, - його дійсно є за що любити
- Смородина червона - 1 кілограм
- Цукор - 2 кілограма
Рецепт:
1. Отже, насамперед все ягідки моєму, очищаємо від налиплого дрібного сміття, і просушують на рушник.
2. Тепер у великій пластиковій або емальованому мисці змішуємо ягоди з цукром, і тиснемо дерев'яним товкачем, адже від контакту з блендером або м'ясорубкою (а конкретно - від контакту з металом), корисні речовини цієї ягоди можуть зруйнуватися, та й на смак це може вплинути.
3. Готову солодку ягідну масу прикриємо зверху інший який-небудь мискою, або ж кришкою, відповідної за розміром, - і залишаємо на кілька годин, найкраще - на ніч.
4. А вже на ранок перемішуємо нашу заготовку ще раз, стерилізуємо банки, заповнюємо їх ягідної масою, і закочує простерилізованих кришками.
Готово! Такий ось простий рецепт порічки протертою з цукром. Користь, універсальність, економність, простота в приготуванні, - його дійсно є за що любити