Червона риба у фользі з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Червону рибу можна їсти хоч кожен день, вона не набридає, її не буває багато, як і не буває багато варіантів її приготування. Ось розповім, як приготувати червону рибу у фользі з лимоном.
Це один з численних варіантів приготування такої смачної і корисної риби. Як на мене, то немає простіше способу приготування, ніж запікання в фользі, одночасно виходить смачне і корисне блюдо. Подавайте рибу з легким гарніром, наприклад, кускус або рисом.
- Філе лосося - 200 грам
- Sparzha - 450 грам
- Оливкова олія - 2, 5 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Кріп - За смаком
![червона риба у фользі з лимоном - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/krasnaya_riba_v_folge_s_limonom-405268.webp)
1. Вимийте рибне філе, потім витріть серветкою і розріжте на 4 шматочка.
![червона риба у фользі з лимоном - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/krasnaya_riba_v_folge_s_limonom-405270.webp)
2. Очистіть спаржу, потім вимийте. Відріжте 4 шматочка фольги, змастіть оливковою олією кожен, розподіліть спаржу і викладіть її по центру, сіль і poperčite.
![червона риба у фользі з лимоном - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/krasnaya_riba_v_folge_s_limonom-405271.webp)
3. Очистіть часник і наріжте його дрібно. Викладіть поверх спаржі шматочок риби, полийте його декількома краплями оливкової олії, додайте подрібнений часник.
![червона риба у фользі з лимоном - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/krasnaya_riba_v_folge_s_limonom-405273.webp)
4. Посипте рибку чорним меленим перцем. Вимийте лимон і розріжте його на тонкі кружальця, вставити після 2 шматочка на рибне філе, додайте 1-2 гілочки кропу.
![червона риба у фользі з лимоном - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/krasnaya_riba_v_folge_s_limonom-405274.webp)
5. Щільно загорніть фольгу, перекладіть рибу на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
![червона риба у фользі з лимоном - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/krasnaya_riba_v_folge_s_limonom-405275.webp)
6. Випікайте рибку 20-25 хвилин, потім акуратно розгорніть, щоб не витікали утворилися соки.