Рецепт Червона риба у фользі з лимоном фото

Червона риба у фользі з лимоном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Лимон, Червона риба
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Страви у фользі

Червону рибу можна їсти хоч кожен день, вона не набридає, її не буває багато, як і не буває багато варіантів її приготування. Ось розповім, як приготувати червону рибу у фользі з лимоном.

Це один з численних варіантів приготування такої смачної і корисної риби. Як на мене, то немає простіше способу приготування, ніж запікання в фользі, одночасно виходить смачне і корисне блюдо. Подавайте рибу з легким гарніром, наприклад, кускус або рисом.

  • Філе лосося - 200 грам
  • Sparzha - 450 грам
  • Оливкова олія - 2, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимон - 1 штука
  • Кріп - За смаком
червона риба у фользі з лимоном - фото крок 1
1. Вимийте рибне філе, потім витріть серветкою і розріжте на 4 шматочка.
червона риба у фользі з лимоном - фото крок 2
2. Очистіть спаржу, потім вимийте. Відріжте 4 шматочка фольги, змастіть оливковою олією кожен, розподіліть спаржу і викладіть її по центру, сіль і poperčite.
червона риба у фользі з лимоном - фото крок 3
3. Очистіть часник і наріжте його дрібно. Викладіть поверх спаржі шматочок риби, полийте його декількома краплями оливкової олії, додайте подрібнений часник.
червона риба у фользі з лимоном - фото крок 4
4. Посипте рибку чорним меленим перцем. Вимийте лимон і розріжте його на тонкі кружальця, вставити після 2 шматочка на рибне філе, додайте 1-2 гілочки кропу.
червона риба у фользі з лимоном - фото крок 5
5. Щільно загорніть фольгу, перекладіть рибу на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
червона риба у фользі з лимоном - фото крок 6
6. Випікайте рибку 20-25 хвилин, потім акуратно розгорніть, щоб не витікали утворилися соки.

Схожі рецепти