Buzara 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей рецепт для любителів морепродуктів. Buzara - це блюдо приморській кухні, а ще й назва каструлі, в якій це блюдо готували.
Приготувати бузару в домашніх умовах дуже легко. Якщо ви любитель морепродуктів, вам просто необхідно скористатися цим простим рецептом приготування бузари. Це приморське блюдо можна віднести і до розряду соусів, і до розряду супів. Читаємо рецепт і стаємо до плити.
1. У каструлі з товстим дном на розігрітому оливковому маслі обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору.
2. Додаємо сухарі і хвилинку-другу обсмажуємо з цибулею.
3. Часник і помідори чистимо і дрібно нарізаємо. Своїм та дрібно нарізаємо зелень.
4. Висипаємо все в каструлю, солимо і перчимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20, поки маса не стане однорідною.
5. Додаємо в каструлю креветки і перемішуємо. Тушкуємо хвилин 5 під
Кришкою.
6. Заливаємо вино, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо. Якщо соус здався вам густим - можна додати трохи води.
Ось наше блюдо і готово. У соус дуже смачно вмочати білий хліб. Готуйте і їжте на здоров'я! 
- Креветки - 1 кілограм
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 4-5 зубчиків
 - Помідори - 4-5 штук (середніх)
 - Вино біле - 250 мілілітрів
 - Оливкова олія - 100-150 мілілітрів
 - Панірувальні сухарі - 75 грам
 - Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
 - Зелень - 30 грам (петрушка, розмарин)
 
1. У каструлі з товстим дном на розігрітому оливковому маслі обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору.
2. Додаємо сухарі і хвилинку-другу обсмажуємо з цибулею.
3. Часник і помідори чистимо і дрібно нарізаємо. Своїм та дрібно нарізаємо зелень.
4. Висипаємо все в каструлю, солимо і перчимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20, поки маса не стане однорідною.
5. Додаємо в каструлю креветки і перемішуємо. Тушкуємо хвилин 5 під
Кришкою.
6. Заливаємо вино, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо. Якщо соус здався вам густим - можна додати трохи води.
Ось наше блюдо і готово. У соус дуже смачно вмочати білий хліб. Готуйте і їжте на здоров'я!