Рецепт Buzara

Рецепт Buzara
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Цей рецепт для любителів морепродуктів. Buzara — це блюдо приморській кухні, а ще й назва каструлі, в якій це блюдо готували.

опис приготування:

Приготувати бузару в домашніх умовах дуже легко. Якщо ви любитель морепродуктів, вам просто необхідно скористатися цим простим рецептом приготування бузари. Це приморське блюдо можна віднести і до розряду соусів, і до розряду супів. Читаємо рецепт і стаємо до плити.

1. У каструлі з товстим дном на розігрітому оливковому маслі обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору.

2. Додаємо сухарі і хвилинку-другу обсмажуємо з цибулею.

3. Часник і помідори чистимо і дрібно нарізаємо. Своїм та дрібно нарізаємо зелень.

4. Висипаємо все в каструлю, солимо і перчимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20, поки маса не стане однорідною.

5. Додаємо в каструлю креветки і перемішуємо. тушкуємо хвилин 5 під

кришкою.

6. заливаємо вино, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Пробуємо на сіль, якщо треба — додаємо. Якщо соус здався вам густим — можна додати трохи води.

Ось наше блюдо і готово. У соус дуже смачно вмочати білий хліб. Готуйте і їжте на здоров'я!

  • креветки— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 4-5 зубчиків
  • помідори— 4-5 штук(середніх)
  • вино біле— 250 мілілітрів
  • Оливкова олія— 100-150 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі— 75 грам
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • сіль— 0,5 чайних ложки(за смаком)
  • зелень— 30 грам(петрушка, розмарин)
Приготувати бузару в домашніх умовах дуже легко. Якщо ви любитель морепродуктів, вам просто необхідно скористатися цим простим рецептом приготування бузари. Це приморське блюдо можна віднести і до розряду соусів, і до розряду супів. Читаємо рецепт і стаємо до плити.

1. У каструлі з товстим дном на розігрітому оливковому маслі обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору.

2. Додаємо сухарі і хвилинку-другу обсмажуємо з цибулею.

3. Часник і помідори чистимо і дрібно нарізаємо. Своїм та дрібно нарізаємо зелень.

4. Висипаємо все в каструлю, солимо і перчимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20, поки маса не стане однорідною.

5. Додаємо в каструлю креветки і перемішуємо. тушкуємо хвилин 5 під

кришкою.

6. заливаємо вино, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Пробуємо на сіль, якщо треба — додаємо. Якщо соус здався вам густим — можна додати трохи води.

Ось наше блюдо і готово. У соус дуже смачно вмочати білий хліб. Готуйте і їжте на здоров'я!

Схожі рецепти

Пиріг з безе і червоною смородиною

Пиріг з безе і червоною смородиною

Не втрачайте можливості дізнатися, як приготувати пиріг з безе і червоною смородиною - дуже красивий пиріг з ягодами і хрустким шаром безе! Смородина надає кислинку цього пирога, а тісто - солодкість. опис приготування: Приготування пирога з безе і червоною смородиною не займе у вас багато час...

читати далі
Фунчоза з яловичиною та овочами

Фунчоза з яловичиною та овочами

Ця незвичайна азіатська локшина стала останнім часом дуже популярна, і страви з неї роблять багато господинь, благо фунчоза продається в будь-якому магазині, і сьогодні ми приготуємо її з яловичиною та овочами. опис приготування: Сьогодні багато азіатських страви стали не тільки дуже популярні...

читати далі
Торт з маком і сметанним кремом

Торт з маком і сметанним кремом

Цей простий рецепт торта з маком і сметанним кремом підійде як для святкових застіль, так і для простих посиденьок з подружками. Він дуже солодкий, але не нудотний. І дуже ніжний, вам сподобається! опис приготування: Цей рецепт приготування торта з маком і сметанним кремом досить простий. голо...

читати далі
Салат на свято

Салат на свято

Такий салатик можна зробити навіть без приводу. А вже коли ламаєте голову над святковим меню, він точно виручить вас. Смачний і дуже простий рецепт, як приготувати салат на свято. опис приготування: Для цього салату не потрібна тривала підготовка. Відварити потрібно лише яйце, інші інгредієнти...

читати далі
Куліш

Куліш

куліш — дуже простий споконвічно слов'янська суп, має чи то білоруське, то українське походження. Готується до божевілля просто, але виходить дуже ситним і смачним. опис приготування: достеменно невідомо, чиє блюдо куліш — білоруське або українське. Так само як і оригінальний рецепт цієї страв...

читати далі