Рецепт Buzara фото

Buzara
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Соуси
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Цей рецепт для любителів морепродуктів. Buzara - це блюдо приморській кухні, а ще й назва каструлі, в якій це блюдо готували.

Опис приготування:

Приготувати бузару в домашніх умовах дуже легко. Якщо ви любитель морепродуктів, вам просто необхідно скористатися цим простим рецептом приготування бузари. Це приморське блюдо можна віднести і до розряду соусів, і до розряду супів. Читаємо рецепт і стаємо до плити.

1. У каструлі з товстим дном на розігрітому оливковому маслі обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору.

2. Додаємо сухарі і хвилинку-другу обсмажуємо з цибулею.

3. Часник і помідори чистимо і дрібно нарізаємо. Своїм та дрібно нарізаємо зелень.

4. Висипаємо все в каструлю, солимо і перчимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20, поки маса не стане однорідною.

5. Додаємо в каструлю креветки і перемішуємо. Тушкуємо хвилин 5 під

Кришкою.

6. Заливаємо вино, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо. Якщо соус здався вам густим - можна додати трохи води.

Ось наше блюдо і готово. У соус дуже смачно вмочати білий хліб. Готуйте і їжте на здоров'я!

  • Креветки - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Помідори - 4-5 штук (середніх)
  • Вино біле - 250 мілілітрів
  • Оливкова олія - 100-150 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 75 грам
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Зелень - 30 грам (петрушка, розмарин)
Приготувати бузару в домашніх умовах дуже легко. Якщо ви любитель морепродуктів, вам просто необхідно скористатися цим простим рецептом приготування бузари. Це приморське блюдо можна віднести і до розряду соусів, і до розряду супів. Читаємо рецепт і стаємо до плити.

1. У каструлі з товстим дном на розігрітому оливковому маслі обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору.

2. Додаємо сухарі і хвилинку-другу обсмажуємо з цибулею.

3. Часник і помідори чистимо і дрібно нарізаємо. Своїм та дрібно нарізаємо зелень.

4. Висипаємо все в каструлю, солимо і перчимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20, поки маса не стане однорідною.

5. Додаємо в каструлю креветки і перемішуємо. Тушкуємо хвилин 5 під

Кришкою.

6. Заливаємо вино, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо. Якщо соус здався вам густим - можна додати трохи води.

Ось наше блюдо і готово. У соус дуже смачно вмочати білий хліб. Готуйте і їжте на здоров'я!

Схожі рецепти