Бутерброд с грудинкой
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброд с грудинкой - ідеальний варіант для ситного чоловічого сніданку, коли часу немає навіть на яєчню. Раз, два - і, ситий і задоволений, побіг на роботу
Бутерброд с грудинкой - це дуже простий і ситний, але в той же час смачний бутерброд, ідеально підходить для п'ятихвилинного перекусу по ходу дня або ситного сніданку. Головне - щоб грудинка і хліб були якомога свіжішими та якісними. Запиваєш пару таких бутербродів чаєм - і до обіду про голод забув. Словом, відмінний перекус. Ділюся своїм рецептом цього нехитрого бутерброда
- Вершкове масло - 5 грам
- Грудинка копчена - 50 грам
- Кріп - 5 грам
- Петрушка - 5 грам
- Часник - 1 зубчик
- Хліб - 1 скибочку
Отже, насамперед на відрізаний шматочок хліба тонким шаром намазуємо хороше вершкове масло. Не робіть з маргарином - вийде не те.
Тепер відрізаємо добротний шматочок грудинки. Чи не ріжте тонко - це бутерброд, а не звичайна м'ясна нарізка, тому потрібно відрізати досить товстий шматочок. Так смачніше
Тепер - інший дуже важливий момент. Щоб бутерброд був дійсно смачним, очистимо й наріжемо на дольки зубчик часнику. Викладаємо часточки поверх масла.
Справа за малим - залишається укласти зверху відрізаний шматочок грудинки, а на неї викласти трошки зелені. Бутерброд з грудинкою готовий!