Бурякові млинці
(покроковий рецепт з фото)
І не просто бурякові млинці, а тонкі млинці зі смачною начинкою! Усередині риба копчена, варені яйця і сметана - дуже смачно! Загляньте в рецепт, дізнайтеся, як приготувати бурякові млинці!
Бурякові млинці легко зробити тоненькими, просто додайте терту (на найдрібнішої терочке) буряк, для ще більшої впевненості, можна пробити блендером масу, тоді вже точно тісто буде ідеальним для тонких млинців. В якості начинки сьогодні у мене варені яйця і скумбрія копчена. Якщо є свіжий кріп то покладіть пару гілочок в начинку, буде ще смачніше і ароматні!
- Борошно пшеничне - 2 склянки (тісто)
- Сіль - 1 Чайна ложка (тісто)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (тісто)
- Яйце - 1 штука (тісто)
- Вода тепла - 400 мілілітрів (тісто)
- Масло рослинне - 30 мілілітрів (тісто)
- Варений буряк - 1 штука (тісто)
- Варені яйця - 4 штуки
- Скумбрія копчена - 1 штука
- Крем - 50 грам
1. Підготуйте продукти для тіста і начинки. Приступимо!
Буряк заздалегідь відваріть протягом 40 хвилин, злийте воду і остудіть. Можна запекти в духовці, як вам зручно. Очистіть від шкірки.
Буряк заздалегідь відваріть протягом 40 хвилин, злийте воду і остудіть. Можна запекти в духовці, як вам зручно. Очистіть від шкірки.
2. Змішайте борошно з сіллю і цукром, додайте яйце.
3. Влийте половину води і зробіть однорідне тісто без грудочок.
4. Буряк дрібно натріть, покладіть в тісто.
5. Перемішайте добре.
6. Перелийте тісто в глибоку посудину, додайте рослинне масло і блендером пюріруйте масу до однорідного стану.
7. Печіть млинці на млинцевій сковороді. З першої сторони засмажувати добре, щоб млинці не були сирими.
8. А з другої сторони сильно не смажте, щоб млинці залишилися красивого кольору.
9. Для начинки варені яйця порубати ножем. Рибку обробити на філе, поріжте кубиками. З'єднайте яйця з рибою і сметаною.
10. Начинка готова, солити не потрібно, можна покласти щіпку перцю меленого.
11. Млинці готові (у мене вийшло 9 штук), начинка готова.
12. На край млинця покладіть пару ложок начинки.
13. Загорніть конвертиком. Також вступите з рештою млинцями і начинкою.
14. Пригощайтеся!