Бурякові млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 9
Час приготування: 30 хв.
І не просто бурякові млинці, а тонкі млинці зі смачною начинкою! Усередині риба копчена, варені яйця і сметана - дуже смачно! Загляньте в рецепт, дізнайтеся, як приготувати бурякові млинці!
Опис приготування:
Бурякові млинці легко зробити тоненькими, просто додайте терту (на найдрібнішої терочке) буряк, для ще більшої впевненості, можна пробити блендером масу, тоді вже точно тісто буде ідеальним для тонких млинців. В якості начинки сьогодні у мене варені яйця і скумбрія копчена. Якщо є свіжий кріп то покладіть пару гілочок в начинку, буде ще смачніше і ароматні!
- Борошно пшеничне - 2 склянки (тісто)
- Сіль - 1 Чайна ложка (тісто)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (тісто)
- Яйце - 1 штука (тісто)
- Вода тепла - 400 мілілітрів (тісто)
- Масло рослинне - 30 мілілітрів (тісто)
- Варений буряк - 1 штука (тісто)
- Варені яйця - 4 штуки
- Скумбрія копчена - 1 штука
- Крем - 50 грам
1. Підготуйте продукти для тіста і начинки. Приступимо!
Буряк заздалегідь відваріть протягом 40 хвилин, злийте воду і остудіть. Можна запекти в духовці, як вам зручно. Очистіть від шкірки.
Буряк заздалегідь відваріть протягом 40 хвилин, злийте воду і остудіть. Можна запекти в духовці, як вам зручно. Очистіть від шкірки.
2. Змішайте борошно з сіллю і цукром, додайте яйце.
3. Влийте половину води і зробіть однорідне тісто без грудочок.
4. Буряк дрібно натріть, покладіть в тісто.
5. Перемішайте добре.
6. Перелийте тісто в глибоку посудину, додайте рослинне масло і блендером пюріруйте масу до однорідного стану.
7. Печіть млинці на млинцевій сковороді. З першої сторони засмажувати добре, щоб млинці не були сирими.
8. А з другої сторони сильно не смажте, щоб млинці залишилися красивого кольору.
9. Для начинки варені яйця порубати ножем. Рибку обробити на філе, поріжте кубиками. З'єднайте яйця з рибою і сметаною.
10. Начинка готова, солити не потрібно, можна покласти щіпку перцю меленого.
11. Млинці готові (у мене вийшло 9 штук), начинка готова.
12. На край млинця покладіть пару ложок начинки.
13. Загорніть конвертиком. Також вступите з рештою млинцями і начинкою.
14. Пригощайтеся!