Бурякові млинці, фаршировані оселедцем
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з оселедцем - класичне поєднання! А якщо млинці зробити яскравими, а в якості начинки використовувати оселедцева салат, то така закуска цілком може стати святковою!
Пропоную приготувати незвичайні млинці яскраво-рожевого кольору. Такі млинці ми отримаємо завдяки соку або пюре буряка, тільки саме вареного буряка. Якщо додати в тісто сік або пюре сирого буряка, то колір вийде дуже блідий. Саме варений буряк дає такий насичений колір!
Доповнимо такі млинці оселедцем з яйцями і зеленою цибулею. Вийде дуже смачно, яскраво і святково! Справжнє Новорічне блюдо!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка (для млинців)
- Куряче яйце - 2 штуки (для млинців)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (для млинців)
- Сіль - 1/3 чайних ложки (для млинців)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (для млинців)
- Буряк - 1 штука (для млинців)
- Вода - 1 Склянка (для млинців)
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка (для млинців)
- Яйце варене - 2 штуки (начинка)
- Оселедець - 250 грам (начинка)
- Цибуля зелена - 1 пучок (начинка)
- Вершковий сир - 70 грам (начинка)
- Вершкове масло - 40 грам
Змішайте всі інгредієнти для млинців.
Буряк відваріть до м'якості і подрібніть блендером.
Додайте буряк в млинцеве тісто і розмішайте.
Дайте постояти хвилин 20.
Дайте постояти хвилин 20.
Поки тісто настоюється, зробимо начинку. Лук і яйця дрібно наріжте.
Оселедець відокремте від кісток і наріжте дрібними кубиками.
Все добре перемішайте.
Млинці посмажте звичайним способом.
Кожен млинець змащуйте вершковим маслом.
Кожен млинець складіть навпіл і змастіть вершковим сиром.
Викладіть начинку.
Поверніть рулетом і подайте до столу. Смачного!