Яйця, фаршировані оселедцем
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані яйця - одне з небагатьох страв, яке швидко готуватися і також швидко з'їдається. Любимо багатьма. Ми приготуємо яйця з оселедцем.
Відваріть яйця круто, почистіть і наріжте навпіл. Виберіть жовток і роздушіть його виделкою, додавши дрібно нарізану оселедець, майонез, перець мелений. Начините сумішшю половинки яєць і прикрасьте зеленню.
- Оселедець солоний - 100 грам
- Яйце відварене куряче - 6 штук
- Майонез або сметана - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
Для приготування страви потрібно попередньо відварити яйця круто. Очистити і вийняти жовток. Помістіть жовтки в зручну високу миску.
Додайте сметану або майонез. Наріжте філе оселедця на невеликі шматочки. Все розімніть вилкою до однорідності маси. До стану пасти.
Отримаємо ось таку масу. Цією масою наповніть кожну половинку яйця.
Кожне яєчко прикрашаємо гілочкою або листочками петрушки.
Так чинимо з кожною половинкою яйця.
Подаємо до столу.