Буріто з куркою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Буріто - дуже смачна тортилья з різними начинками. У нас сьогодні - курка, моцарелла, брокколі і томатна сальса з ананасом. Дуже смачно і швидко. Можна взяти з собою на природу.
Блюдо дуже універсальне, і у вас буде повний простір для фантазії. У начинку можна покласти все, що залишилося від вчорашнього вечері. Трохи курки, м'яса або навіть ковбаси. Немає брокколі? Додайте цвітну капусту або будь-які інші овочі. Якщо немає такої сальси, то її цілком можна замінити будь-який інший (або хоча б аджикою або кетчупом).
- Тортілья - 1 штука
- Курка - 100 грам (варена або запечена)
- Сир моцарела - 70 грам
- Брокколі - 100 грам
- Сальса - 1 Ст. Ложка (томатна з ананасом)
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
1. Першим шаром на тортилью викладіть натерту моцарелу.
2. Потім - розібрану на волокна курку.
3. Потім трохи сальси.
4. Розібрану на суцвіття брокколі і залишився сир.
5. Поверніть конвертиком.
6. Обсмажте з двох сторін, змастивши сковороду маслом.
7. Розріжте навпіл і подайте до столу. Смачного!