Рецепт Булочки з вершковим сиром фото

Булочки з вершковим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Яйця, Молоко
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт
Випічка, Булочки

Для тих, хто любить балувати себе і близьких домашньою випічкою, хочу запропонувати дуже цікавий, нескладний і по-справжньому класний варіант, як приготувати булочки з вершковим сиром і родзинками.

Ці апетитні здобні булочки стануть чудовою ідеєю десерт до чаю для всієї родини. Перед подачею їх можна полити глазур'ю, щоб вони були ще смачніше. В начинку, до речі, крім родзинок можна додати і інші цукати або сухофрукти за смаком. Рекомендую спробувати повторити рецепт на своїй кухні, адже він насправді чудовий і відносно простий.

  • Вершкове масло - 75 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 600 грам (приблизно)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершковий сир - 200 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Цукрова пудра - 75 грам
булочки з вершковим сиром - фото крок 1
1. Для початку розтопіть вершкове масло. У глибокій мисці з'єднайте дріжджі, борошно, сіль і цукор. Все перемішайте. Нагрійте трохи молоко і влийте в сухі інгредієнти. Додайте масло і окремо збиті яйця.
булочки з вершковим сиром - фото крок 2
2. Замісити однорідне тісто, накрийте плівкою або чистим рушником і залиште підходити в теплому місці.
булочки з вершковим сиром - фото крок 3
3. Для приготування начинки збийте вершковий сир до пишності. Відкладіть приблизно половину в сторону. У залишився сир додайте родзинки і перемішайте.
булочки з вершковим сиром - фото крок 4
4. Розкачайте тісто тонким шаром. Розподіліть рівним шаром начинку і скачайте щільним рулетом. Наріжте акуратними шматочками. Зручно це робити не ножем, а ниткою.
булочки з вершковим сиром - фото крок 5
5. Викладіть булочки в форму, застелену пергаментом. Залиште підходити хвилин на 15-25.
булочки з вершковим сиром - фото крок 6
6. Тепер можна відправляти їх розігріту духовку до 180 градусів і випікати до рум'яної.
булочки з вершковим сиром - фото крок 7
7. Відкладений раніше вершковий сир збийте з цукровою пудрою до смаку і полийте глазур'ю ще гарячі булочки. Приємного чаювання!

Схожі рецепти