Рецепт Булочки з сирним кремом усередині фото

Булочки з сирним кремом усередині
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Вершки, Сир
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Страви з начинкою, Булочки

Не всі люблять випічку з сиром, але, якщо ви не входите в їх число, тоді запишіть собі рецепт, як приготувати булочки з сирним кремом усередині. До столу їх подають вже остиглими, з цукровою пудрою.

Готую булочки з дріжджового тіста, яке роблю самостійно. Тісто ви можете використовувати для рулетів та іншої випічки. Замість сирного крему булочки можна начинити заварним кремом або шоколадом.

  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Цукор - 75 грам
  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 600 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сир - 300 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
булочки з сирним кремом усередині - фото крок 1
1. У миску налийте теплу воду і додайте до неї дріжджі і 2 чайні ложки цукру, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
булочки з сирним кремом усередині - фото крок 2
2. В окремій мисці змішайте тепле молоко, розтоплене вершкове масло і яйця. Як помітили, що почали з'являтися бульбашки, влийте приготовлену рідина.
булочки з сирним кремом усередині - фото крок 3
3. Просійте борошно і порційно додавайте її до рідких складових, а також не забудьте про залишився цукрі і солі.
булочки з сирним кремом усередині - фото крок 4
4. Замісити тісто і накрийте його рушником, воно має збільшитися в обсязі в 2 рази (1-2 годину).
булочки з сирним кремом усередині - фото крок 5
5. На деко викладіть Пекарській папір, розділіть тісто на рівні частини і скачайте з кожної кульку, залиште на 5-15 хвилин.
булочки з сирним кремом усередині - фото крок 6
6. Випікайте булочки в розігрітій до 175 градусів духовці близько 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Дістаньте їх з духовки і змастіть солодкою водою, потім остудіть.
булочки з сирним кремом усередині - фото крок 7
7. У чаші міксера збийте охолоджені вершки. В окремій мисці перетріть сир через сито, потім з'єднайте вершки з сиром і додайте цукрову пудру. Зробіть надріз в кожній булочці і начините приготованим сирним кремом.
булочки з сирним кремом усередині - фото крок 8
8. Подавайте булочки вже охолодженими, прикрасивши цукровою пудрою, з чашкою какао. Смачного!

Схожі рецепти