Булочки з сирним кремом усередині
(покроковий рецепт з фото)
Не всі люблять випічку з сиром, але, якщо ви не входите в їх число, тоді запишіть собі рецепт, як приготувати булочки з сирним кремом усередині. До столу їх подають вже остиглими, з цукровою пудрою.
Готую булочки з дріжджового тіста, яке роблю самостійно. Тісто ви можете використовувати для рулетів та іншої випічки. Замість сирного крему булочки можна начинити заварним кремом або шоколадом.
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Вода - 120 мілілітрів
- Цукор - 75 грам
- Молоко - 120 мілілітрів
- Вершкове масло - 75 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 600 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сир - 300 грам
- Цукрова пудра - За смаком
1. У миску налийте теплу воду і додайте до неї дріжджі і 2 чайні ложки цукру, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
2. В окремій мисці змішайте тепле молоко, розтоплене вершкове масло і яйця. Як помітили, що почали з'являтися бульбашки, влийте приготовлену рідина.
3. Просійте борошно і порційно додавайте її до рідких складових, а також не забудьте про залишився цукрі і солі.
4. Замісити тісто і накрийте його рушником, воно має збільшитися в обсязі в 2 рази (1-2 годину).
5. На деко викладіть Пекарській папір, розділіть тісто на рівні частини і скачайте з кожної кульку, залиште на 5-15 хвилин.
6. Випікайте булочки в розігрітій до 175 градусів духовці близько 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Дістаньте їх з духовки і змастіть солодкою водою, потім остудіть.
7. У чаші міксера збийте охолоджені вершки. В окремій мисці перетріть сир через сито, потім з'єднайте вершки з сиром і додайте цукрову пудру. Зробіть надріз в кожній булочці і начините приготованим сирним кремом.
8. Подавайте булочки вже охолодженими, прикрасивши цукровою пудрою, з чашкою какао. Смачного!