Капкейкі з кремом усередині
(покроковий рецепт з фото)
Капкейкі користуються величезною популярністю, і в цьому немає нічого дивного, адже даний десерт щодо просто готується і виходить дуже легким і ніжним.
Хотілося б поділиться з вами чудовим і простим рецептом приготування капкейков з кремом усередині. Десерт виходить дуже цікавим, лимонний курд надає кислинку, яка на контрасті прекрасно поєднується з солодким тестом і повітряним кремом. Спробуйте і переконайтеся самі!
- Борошно - 190 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 275 грам
- Яйця - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Йогурт - 125 грам
- Лимонний курд - 1 За смаком
- Крем для прикраси - 1 За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Змішайте борошно з розпушувачем.
Злегка підтале масло змішуємо з цукром.
Збиваємо масло з цукром за допомогою міксера (3 хвилини).
Вводимо яйця, ретельно перемішуємо міксером.
Тепер додайте йогурт 5% жирності, цедру і сік одного лимона.
Поступово додаємо борошно з розпушувачем, замішуючи тісто.
Тісто має вийти густим і однорідним.
У форму кладемо паперові кошики, викладаємо в них тісто. До верхнього краю кошики має залишатися 0, 5 см. Випікаємо капкейкі в духовці 25 хвилин, температура 170 градусів.
Перекладаємо капкейкі на решітку, щоб охололи. За допомогою кулінарного каттера дістаємо серединку з кексів, і наповнюємо отвори лимонним курдом.
Наносимо на капкейкі крем, скориставшись кондитерським мішком. Смачного!