Булочки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 25 хв.
Такі закусочні булочки з грибами відмінно підійдуть як для сніданку, так і для перекусу. Соковита, ніжна начинка ідеально поєднується з хрусткою скоринкою. Досить просто і дуже смачно!
Опис приготування:
Щоб начинка була ніжнішою, рекомендую обов'язково додати або сметану, або вершки. Крім того, ви завжди можете доповнити гриби відвареної курочкою, наприклад. Подавати до столу закуску можна відразу або повністю остигнула.
- Булочки - 4-5 штук
- Гриби - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибулю очистіть і подрібніть.
Гриби промийте, обсушити і наріжте кубиками.
На сковороді з розігрітим маслом обсмажити до прозорості цибулю і додайте гриби.
Тим часом можна зайнятися підготовкою булочок. Гострим ножем зріжте"кришечку" і акуратно витягніть м'якоть.
До обсмаженою грибам додайте сметану, сіль і перець. Перемішайте і через пару хвилин зніміть з вогню. Начинка готова.
Деко застеліть пергаментом або фольгою. Булочки заповніть начинкою і викладіть на деко. Поруч розмістіть"кришечки" .
Для більш апетитною скоринки присипте зверху тертим сиром і відправте лист у розігріту до 200 градусів духовку.
Запікайте булочки з грибами 10-12 хвилин.
Смачного!