Булочки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Такі закусочні булочки з грибами відмінно підійдуть як для сніданку, так і для перекусу. Соковита, ніжна начинка ідеально поєднується з хрусткою скоринкою. Досить просто і дуже смачно!
Щоб начинка була ніжнішою, рекомендую обов'язково додати або сметану, або вершки. Крім того, ви завжди можете доповнити гриби відвареної курочкою, наприклад. Подавати до столу закуску можна відразу або повністю остигнула.
- Булочки - 4-5 штук
- Гриби - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибулю очистіть і подрібніть.
Гриби промийте, обсушити і наріжте кубиками.
На сковороді з розігрітим маслом обсмажити до прозорості цибулю і додайте гриби.
Тим часом можна зайнятися підготовкою булочок. Гострим ножем зріжте "кришечку" і акуратно витягніть м'якоть.
До обсмаженою грибам додайте сметану, сіль і перець. Перемішайте і через пару хвилин зніміть з вогню. Начинка готова.
Деко застеліть пергаментом або фольгою. Булочки заповніть начинкою і викладіть на деко. Поруч розмістіть "кришечки" .
Для більш апетитною скоринки присипте зверху тертим сиром і відправте лист у розігріту до 200 градусів духовку.
Запікайте булочки з грибами 10-12 хвилин.
Смачного!