Рецепт Булочки з цукром в духовці фото

Булочки з цукром в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Дріжджове тісто , Вершкове масло , Цукор
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 12-14
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо вам хочеться приготувати що-небудь смачненьке і одночасно просте, то цей рецепт м'яких пишних булочок саме для вас. Дізнайтеся, як приготувати булочки з цукром в духовці.

Опис приготування:

Булочки рекомендується подавати до столу теплими. Також в рецепті цукор змішується з корицею, але за бажанням корицю можна не використовувати, на виході ви все одно отримаєте солодкі смачні булочки.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Мелена кориця - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Дріжджове тісто кімнатної температури - 800 грам
1
У мисці середнього розміру змішайте цукор, корицю і сіль. Відставте.
2
Робочу поверхню посипте борошном і розкачайте на ній тісто прямокутником 45*25 см. Пензлем змастіть тісто 2 ст. Ложками несолоного масла і рівномірно посипте 1/3 частиною суміші цукру з корицею.
3
Поверніть довгу сторону тесту до себе і починайте скачувати його в рулет. Рулет наріжте на булочки шириною 3, 5 см.
4
Щедро змастіть форму для випічки несолоним маслом. Помістіть булочки в приготовану форму, накрийте харчовою плівкою і приберіть в тепле місце, поки вони не подвояться в розмірі, з 45-60 хвилин.
5
Розігрійте духовку до 175 градусів.
6
Як тільки булочки подвоїлися в розмірі, зніміть харчову плівку з дека і поставте його в духовку. Випікайте булочки 22-24 хвилини до золотистого кольору.
7
Вийміть булочки з духовки і остудіть їх на решітці.
8
Розтопіть залишилися 6 ст. Ложок олії на середньому вогні в маленькій каструлі. Пензлем змащуйте булочки маслом і умочуйте їх в цукор з корицею. Булочки готові.

Схожі рецепти