Здобні булочки з цукром і корицею
(покроковий рецепт з фото)
Чудові булочки: ніжні, смачні. Готуються дуже швидко! Користуюся цим рецептом вже 13 років. І найголовніше, що вони завжди виходять.
Рецепт булочок з корицею, які своїм смаком і ароматом навряд чи залишать байдужими вашу сім'ю і гостей, заглянули на чашечку чаю. Рум'яний, запашні, апетитні булочки з корицею сподобаються вам і вашим гостям. Готувати їх зовсім нескладно, а виходить досить велика кількість в результаті, так що можна насолоджуватися ними не один день. Зовсім не варто боятися дріжджового тіста, також до начинки можна додати родзинки, курагу або горіхи.
- Борошно - 600 грам
- Свіжі дріжджі - 25 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 1 Склянка
- Коричневий цукор - 1 Склянка
У чашу міксера відправте борошно, дріжджі, цукор, сіль, яйця, молоко і 1/2 частина м'якого масла. Збивайте суміш до отримання блискучого еластичного тесту протягом 5 хвилин. При потребі додайте борошно.
Обімніть тісто і залиште в ємності, накривши рушником, з 1 час.
Поки тісто росте, помістіть коричневий цукор, корицю і Осташ масло в маленьку миску. Перемішайте суміш до однорідності і відставте.
Розкачайте тісто, що підійшло в пласт, розподіліть начинку і скрутіть пласт в трубочку.
Наріжте вийшов рулет на невеликі шматочки (4 см в ширину) і покладіть на змащений маслом деко. Накрийте булочки рушником і дайте підійти 15-20 хвилин.
Змастіть булочки збитим яйцем і відправте лист в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів. Булочки будуть випікатися 15-20 хвилин.