Булочки на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Дивіться, що я приготувала сьогодні на сніданок своїм рідним. Дуже смачні і ситні сирні булочки з яєчної заливанням. Це дуже швидке і просте в приготуванні блюдо, яке сподобається всім.
Рецепт, як приготувати булочки на сніданок, дуже простий, робиться з доступних інгредієнтів.
Булочки вибирайте невеликі, з'єднані між собою. Їх може бути 6 або 8 шт. Зазвичай такі булочки продаються у всіх хлібних магазинах і називаються "до борщу" . Найчастіше такі булочки вже присипані сумішшю зелені і часнику. Самі по собі вони дуже смачні, але якщо наповнити їх додатково сиром, копченостями і солодким перцем, то вийде просто неймовірно смачно! Пропоную і вам спробувати!
- Булочки - 6 штук
- Бекон або ковбаса копчена - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Перець солодкий - 1/2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У булочках зробіть надрізи і вийміть м'якоть, щоб вийшли невеликі поглиблення.
Син натріть на крупній тертці і покладіть по дрібці в кожну булочку. Ковбасу поріжте на дрібні шматочки. Можна використовувати також копчений бекон або інші м'ясні продукти, які є у вас в холодильнику. Покладіть ковбасу зверху на сир.
Солодкий перець очистіть від насіння і поріжте на дрібні кубики. Так само покладіть по потроху перцю в кожну булочку. Якщо потрібно, злегка присолите.
Підготуйте заливку. Яйця змішайте з молоком, посоліть і поперчіть за смаком. Гарненько стільком людям суміш.
Залийте отриманою яєчної сумішшю булочки, зверху присипте дрібно нарубаної зеленню.
Запікайте булочки в духовці при температурі 180 градусів 15-20 хвилин. Подавайте булочки гарячими. Смачного!