Рецепт Булочки Cantucci фото

Булочки Cantucci
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Булочки

Рецепт класичної італійської кухні.

Кількість порцій:
  • Олія - 150 грам
  • Цукор - 350 грам
  • Яйця - 200 грам
  • Сіль - 4 грами
  • Ваніль - 4 грами
  • Мускатний горіх - 4 грами
  • Дріжджі - 4 грами
  • Борошно - 450 грам
  • Мигдаль - 225 грам
булочки Cantucci - фото крок 1
Змішайте масло і цукрову пудру.
булочки Cantucci - фото крок 2
Додайте яйця і продовжуйте змішувати.
булочки Cantucci - фото крок 3
Додайте борошно змішане з хімічними дріжджами. Потім мускатний горіх і ваніль.
булочки Cantucci - фото крок 4
Додайте мигдаль і перемішайте.
булочки Cantucci - фото крок 5
Помістіть отриману суміш в кондитерський мішок і сформуйте ковбаски на листи, покритому кулінарним папером. Помістіть в духовку, попередньо розігрітій до 200 градусів Цельсія, приблизно на 15-20 хвилин.
Дістаньте з духовки і акуратно розріжте на шматочки товщиною 0.4 дюйма. Потім поверніть в духовку і запечіть з двох сторін шматочки. Смачного.

Схожі рецепти