Булочки Cantucci
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт класичної італійської кухні.
Кількість порцій:
- Олія - 150 грам
- Цукор - 350 грам
- Яйця - 200 грам
- Сіль - 4 грами
- Ваніль - 4 грами
- Мускатний горіх - 4 грами
- Дріжджі - 4 грами
- Борошно - 450 грам
- Мигдаль - 225 грам
Змішайте масло і цукрову пудру.
Додайте яйця і продовжуйте змішувати.
Додайте борошно змішане з хімічними дріжджами. Потім мускатний горіх і ваніль.
Додайте мигдаль і перемішайте.
Помістіть отриману суміш в кондитерський мішок і сформуйте ковбаски на листи, покритому кулінарним папером. Помістіть в духовку, попередньо розігрітій до 200 градусів Цельсія, приблизно на 15-20 хвилин.
Дістаньте з духовки і акуратно розріжте на шматочки товщиною 0.4 дюйма. Потім поверніть в духовку і запечіть з двох сторін шматочки. Смачного.
Дістаньте з духовки і акуратно розріжте на шматочки товщиною 0.4 дюйма. Потім поверніть в духовку і запечіть з двох сторін шматочки. Смачного.