Булочки бутербродні
(покроковий рецепт з фото)
Смачні булочки підходять на сніданок, можна з маслом, povidlom. Зробіть з них бутерброд з ковбаскою і зеленню, можна з сирами твердими і вершковими, чудово підійдуть паштети.
Мені дуже подобаються булочки з Макдональдса. Та ось біда, в них застосовують занадто багато покращувачів борошна і консервантів. Ось і довелося методом проб і помилок придумувати свій рецепт. Але це коштувало витраченого часу! Пропоную і вам приготувати бутербродні булочки без шкоди у себе вдома.
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Тепла вода - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 1/4 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Кунжут - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Замісити тісто: змішайте борошно, сіль, дріжджі, воду, цукор, молоко, вершкове масло і 1 яйце.
2. Залиште тісто в теплому місці збільшуватися в розмірі мінімум на 1 час.
3. З тіста сформуйте булочки і змастіть їх сирим яйцем. Зверху посипте кунжутом.
4. Випікайте булочки при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.