Рецепт Булочки бутербродні фото

Булочки бутербродні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня , Французька кухня
Тісто, Дріжджове тісто
На полуденок, На сніданок
Випічка, Булочки

Смачні булочки підходять на сніданок, можна з маслом, povidlom. Зробіть з них бутерброд з ковбаскою і зеленню, можна з сирами твердими і вершковими, чудово підійдуть паштети.

Мені дуже подобаються булочки з Макдональдса. Та ось біда, в них застосовують занадто багато покращувачів борошна і консервантів. Ось і довелося методом проб і помилок придумувати свій рецепт. Але це коштувало витраченого часу! Пропоную і вам приготувати бутербродні булочки без шкоди у себе вдома.

  • Дріжджі - 2 чайних ложки
  • Тепла вода - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 1/4 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Кунжут - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
булочки бутербродні - фото крок 1
1. Замісити тісто: змішайте борошно, сіль, дріжджі, воду, цукор, молоко, вершкове масло і 1 яйце.
булочки бутербродні - фото крок 2
2. Залиште тісто в теплому місці збільшуватися в розмірі мінімум на 1 час.
булочки бутербродні - фото крок 3
3. З тіста сформуйте булочки і змастіть їх сирим яйцем. Зверху посипте кунжутом.
булочки бутербродні - фото крок 4
4. Випікайте булочки при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.

Схожі рецепти