Брауні в мультиварці «Філліпс»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Любите шоколад? Якщо так, тоді повз шоколадного Брауні вам буде пройти неймовірно складно. Пропоную хороший рецепт приготування Брауні для мультиварки. Випічка володіє дуже яскравим смаком!
Опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування Брауні в мультиварці"Філіпс" . Важливо відмітити, що після процесу охолодження Брауні слід помістити в холодильник хоча б на 1 час. Випічку подає до столу порційними шматочками, які зверху поливають шоколадом, варенням або медом. Хай щастить!
- Шоколад - 350 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор коричневий - 350 грам
- Яйця - 4 штуки
- Жовтки - 2 штуки
- Борошно - 160 грам
- Какао - 5 Ст. Ложок
Підготуємо необхідні інгредієнти.
Для початку потрібно розтопити шоколад і масло в сотейнику.
Повинна вийти насичена однорідна маса.
Засипте в олійно-шоколадну масу коричневий цукор, ретельно перемішайте.
Введіть 4 яйця і 2 жовтка, ще раз ретельно перемішайте. Потім введіть борошно і какао. Для отримання однорідного тіста можна скористатися занурювальним блендером.
Переливаємо тісто в чашу мультиварки, попередньо змащену вершковим маслом. Готуємо в режимі"Випічка" 60 хвилин.
Відкриваємо кришку, даємо Брауні охолонути, після чого акуратно витягаємо його з чаші. Розрізаємо торт на шматочки і поливаємо шоколадом або варенням. Смачного!