Йогурт в мультиварці «Філліпс»
(покроковий рецепт з фото)
Більше не потрібно купувати йогурти в магазині, адже я розповім вам, як приготувати такий же самому, тільки ще смачніше і корисніше! Готується просто і швидко, спробуйте!
Закваску можна замінити на 4 ложки материнського йогурту на 1 літр молока.
- Молоко - 1 літр
- Bakterialynaya стартер - 1 штука
- Ягоди - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Налийте молоко в мультиварку, включите режим "суп", доведіть молоко до кипіння.
Нехай охолоне.
Флакон із закваскою заповніть до половини кип'яченої (не гарячою) водою. Закрийте флакон і збовтайте.
Флакон із закваскою заповніть до половини кип'яченої (не гарячою) водою. Закрийте флакон і збовтайте.
Коли молоко охолоне, zakvasku об'єднати його, змішайте.
Простерилизуйте баночки в режимі "пар" .
Розлийте молоко з закваскою по банках.
Розлийте молоко з закваскою по банках.
Поставте в мультиварку баночки.
За допомогою програми "йогурт / Підігрів / Підтримка тепла" 6 годин готуйте йогурт в мультиварці.
За допомогою програми "йогурт / Підігрів / Підтримка тепла" 6 годин готуйте йогурт в мультиварці.
Перевірте, чи достатньо загус йогурт, а потім охолодіть його в холодильнику.
Додайте ягід за смаком - і йогурт готовий! Смачного!