Рецепт Борщ з вушками фото

Борщ з вушками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ, Супи

Любіть пробувати нові варіанти традиційних страв? Тоді для обіднього меню хочу запропонувати цікаву ідею незвичайного борщу. Насичений смак, нестандартна консистенція ... Це варто спробувати!

Я хочу показати вам не тільки, як приготувати борщ з вушками, але і як зробити його незвичайним способом. Процесів багато, і результат вас точно здивує. Буряковий квас - оригінальний інгредієнт, без якого можна обійтися, але ось з ним буде дуже класно! Хочу ще звернути вашу увагу на те, що наполягати такий борщ перед подачею потрібно не менше 3-4 годин, а найкраще - ніч. Тоді він дійсно незвичайний.

  • Вода - 60 мілілітрів
  • Борошно - 150-170 грам
  • Сушені гриби - 50 грам (лісові)
  • Буряк - 1 кілограм
  • Солодкий перець - 3 штуки
  • Помідори - 500 грам
  • Цибулина - 2 штуки(1 в начинку, 1 в зажарку)
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Спеції та сіль - За смаком (лавровий лист, перець, зелень і т.Д.)
  • Буряковий квас - 2 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
борщ з вушками - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть буряк і перець. Викладіть на деко і відправте в духовку. Запікайте при температурі 200 градусів близько години перець і приблизно 2 години - буряк.
борщ з вушками - фото крок 2
2. Гриби залийте водою, дайте їм постояти близько години. Після вилийте їх в каструлю, додайте ще близько 2-2.5 літрів води і поставте на вогонь. Поки вариться бульйон, обсмажте на олії подрібнену цибулю з тертою морквою. Помідори пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в пюре за допомогою блендера. Викладіть на сковороду і млоїте зажарку на середньому вогні хвилин 10.
борщ з вушками - фото крок 3
3. Готові запечені овочі остудіть, очистіть і подрібніть в пюре.
борщ з вушками - фото крок 4
4. Акуратно дістаньте шумівкою гриби з бульйону.
Викладіть пюрірованние овочі в каструлю, влийте буряковий квас. Додайте за смаком сіль і спеції. Варіть борщ близько 20 хвилин на повільному вогні.
борщ з вушками - фото крок 5
5. Готовий борщ зніміть з вогню і залиште під кришкою. Тепер можна зайнятися начинкою для вушок. Грибочки з бульйону необхідно подрібнити в пюре і обсмажити з цибулею на сковороді.
борщ з вушками - фото крок 6
6. З теплої води, муки і дрібки солі замісити круте тісто. Дайте йому хвилин 30 відпочити, а потім тонко розкачати і наріжте невеликими квадратиками.
борщ з вушками - фото крок 7
7. У центр шматочка тіста викладіть начинку, акуратно зліпите трикутному і закріпіть між собою краю. Ось такі вушка вийшли. Перед подачею борщу до столу їх потрібно відварити в підсоленій воді хвилин 5.
борщ з вушками - фото крок 8
8. Окремо хочу показати, як приготувати буряковий квас. Невелику очищену буряк наріжте кубиками, додайте шматочок житнього хліба і залийте водою. Настоюватися він повинен близько 5 днів перед тим, як використовувати його в борщик.
борщ з вушками - фото крок 9
9. Ось так виглядає наш борщ при подачі. У кожну тарілку додайте кілька вушок і при бажанні ложку сметани. Смачного!

Схожі рецепти