Салат зі свинячими вушками
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Веганські страви, Рецепти для схуднення, Роздільне харчування
Салат зі свинячими вушками - справжній делікатес до пива. Що можна ще про нього сказати? Дуже ситний і незвичайний за смаком салат, мені він дуже подобається.
Салат зі свинячими вушками - прекрасна ідея для тих, хто любить гризти вушка під пиво, та і не тільки… Я ось їм їх і без пива:) Салат з вушками виходить дуже ситний і смачний. Однак є у нього один недолік. Його потрібно з'їдати відразу, в холодильнику такий салат зберігати не вийде, так як вушка моментально перетворяться в дерев'яні грудки.
- Свиняче ухо - 1 штука
- Яйця - 3-4 штук
- Зелений горошок - 0, 5 штуки (банки)
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
Вуха добре промити і очистити. Потім поставити їх варити на повільний вогонь. Чим довше варите, тим краще. Я зазвичай варю близько 2 годин.
Коли вухо зварилася, залишаємо його остигати, а потім нарізаємо тонкою соломкою.
Зварені в круту яйця точно так само нарізаємо соломкою.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обдаємо окропом. Зелений горошок проціджуємо. Всі інгредієнти складаємо в салатницю, додаємо майонез, сіль, перець і гарненьке перемішуємо.
Даємо постояти салату 5 хвилин і можна розкладати по тарілках. Смачного!