Рецепт Салат зі свинячими вушками фото

Салат зі свинячими вушками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Вушка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Веганські страви , Рецепти для схуднення , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Салат зі свинячими вушками - справжній делікатес до пива. Що можна ще про нього сказати? Дуже ситний і незвичайний за смаком салат, мені він дуже подобається.

Опис приготування:

Салат зі свинячими вушками - прекрасна ідея для тих, хто любить гризти вушка під пиво, та і не тільки… Я ось їм їх і без пива:) Салат з вушками виходить дуже ситний і смачний. Однак є у нього один недолік. Його потрібно з'їдати відразу, в холодильнику такий салат зберігати не вийде, так як вушка моментально перетворяться в дерев'яні грудки.

  • Свиняче ухо - 1 штука
  • Яйця - 3-4 штук
  • Зелений горошок - 0, 5 штуки (банки)
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
салат зі свинячими вушками - фото крок 1
Вуха добре промити і очистити. Потім поставити їх варити на повільний вогонь. Чим довше варите, тим краще. Я зазвичай варю близько 2 годин.
салат зі свинячими вушками - фото крок 2
Коли вухо зварилася, залишаємо його остигати, а потім нарізаємо тонкою соломкою.
салат зі свинячими вушками - фото крок 3
Зварені в круту яйця точно так само нарізаємо соломкою.
салат зі свинячими вушками - фото крок 4
Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обдаємо окропом. Зелений горошок проціджуємо. Всі інгредієнти складаємо в салатницю, додаємо майонез, сіль, перець і гарненьке перемішуємо.
салат зі свинячими вушками - фото крок 5
Даємо постояти салату 5 хвилин і можна розкладати по тарілках. Смачного!

Схожі рецепти