Рецепт Борщ на швидку руку фото

Борщ на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Борщ , Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Що, не дивуйтесь, це можливо - дійсно, борщ можна приготувати на швидку руку. І дуже смачний борщ виходить, повірте!

Опис приготування:

Якщо у вас немає часу стояти над плитою і чаклувати над борщем, робити до нього зажарку, продовжуйте, будь ласка. Читайте рецепт приготування борщу на швидку руку і слідуючи йому, готуйте Отже, приступаємо:

1. М'ясо миємо й нарізаємо дрібними шматочками.

2. Чистимо овочі і нарізаємо-натираємо так, як зазвичай для борщу.

3. Складаємо всі інгредієнти в глиняний горщик. Якщо у вас їх декілька - розподіліть в них продукти рівномірно.

4. Додаємо сіль, перець, будь-які інші спеції і заливаємо водою. Не забувайте, що вода буде кипіти, тому не наливайте воду під саму кришку.

5. Ставимо горщик в духовку, включаємо на 200 градусів і забуваємо про борщ приблизно на годину.

6. Дістаємо горщик, пробуємо овочі на готовність. Якщо необхідно - відправляємо назад в духовку.

Ось і всі справи Борщ виходить надзвичайно смачний, ніякої обсмажування і найголовніше - час можна витратити на дітей або на себе кохану

  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Буряк - 1 штука (велика)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Капуста - 300 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
  • М'ясо - 200 грам
  • Вода - 1, 5 L
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
Якщо у вас немає часу стояти над плитою і чаклувати над борщем, робити до нього зажарку, продовжуйте, будь ласка. Читайте рецепт приготування борщу на швидку руку і слідуючи йому, готуйте Отже, приступаємо:

1. М'ясо миємо й нарізаємо дрібними шматочками.

2. Чистимо овочі і нарізаємо-натираємо так, як зазвичай для борщу.

3. Складаємо всі інгредієнти в глиняний горщик. Якщо у вас їх декілька - розподіліть в них продукти рівномірно.

4. Додаємо сіль, перець, будь-які інші спеції і заливаємо водою. Не забувайте, що вода буде кипіти, тому не наливайте воду під саму кришку.

5. Ставимо горщик в духовку, включаємо на 200 градусів і забуваємо про борщ приблизно на годину.

6. Дістаємо горщик, пробуємо овочі на готовність. Якщо необхідно - відправляємо назад в духовку.

Ось і всі справи Борщ виходить надзвичайно смачний, ніякої обсмажування і найголовніше - час можна витратити на дітей або на себе кохану

Схожі рецепти