Борщ на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Що, не дивуйтесь, це можливо - дійсно, борщ можна приготувати на швидку руку. І дуже смачний борщ виходить, повірте!
Якщо у вас немає часу стояти над плитою і чаклувати над борщем, робити до нього зажарку, продовжуйте, будь ласка. Читайте рецепт приготування борщу на швидку руку і слідуючи йому, готуйте Отже, приступаємо:
1. М'ясо миємо й нарізаємо дрібними шматочками.
2. Чистимо овочі і нарізаємо-натираємо так, як зазвичай для борщу.
3. Складаємо всі інгредієнти в глиняний горщик. Якщо у вас їх декілька - розподіліть в них продукти рівномірно.
4. Додаємо сіль, перець, будь-які інші спеції і заливаємо водою. Не забувайте, що вода буде кипіти, тому не наливайте воду під саму кришку.
5. Ставимо горщик в духовку, включаємо на 200 градусів і забуваємо про борщ приблизно на годину.
6. Дістаємо горщик, пробуємо овочі на готовність. Якщо необхідно - відправляємо назад в духовку.
Ось і всі справи Борщ виходить надзвичайно смачний, ніякої обсмажування і найголовніше - час можна витратити на дітей або на себе кохану
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 1 штука (велика)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Капуста - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
- М'ясо - 200 грам
- Вода - 1, 5 L
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
1. М'ясо миємо й нарізаємо дрібними шматочками.
2. Чистимо овочі і нарізаємо-натираємо так, як зазвичай для борщу.
3. Складаємо всі інгредієнти в глиняний горщик. Якщо у вас їх декілька - розподіліть в них продукти рівномірно.
4. Додаємо сіль, перець, будь-які інші спеції і заливаємо водою. Не забувайте, що вода буде кипіти, тому не наливайте воду під саму кришку.
5. Ставимо горщик в духовку, включаємо на 200 градусів і забуваємо про борщ приблизно на годину.
6. Дістаємо горщик, пробуємо овочі на готовність. Якщо необхідно - відправляємо назад в духовку.
Ось і всі справи Борщ виходить надзвичайно смачний, ніякої обсмажування і найголовніше - час можна витратити на дітей або на себе кохану