Рецепт Борщ класичний фото

Борщ класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ, Супи

Борщ - страва української кухні. Існує його класичний варіант і варіації. Привнесення в рецепт пов'язані з регіональністю. Так, борщ готують з буряком, але і буряк розрив буває.

Зваріть борщ на обід. Так варите побільше. На наступний день борщ ще Вусни.

  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • М'ясний бульйон - 2 L
  • Капуста - 150 грам
  • Сіль, перець, часник - За смаком
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
борщ класичний - фото крок 1
Борщ - це перша страва. Готується на бульйоні або воді, але завжди з великою кількістю овочів. Отже, морква очистіть і натріть на тертці. Цибуля ріпчаста потрібно нарізати дрібно кубиком.
борщ класичний - фото крок 2
Капусту білокачанну нарізати соломкою.
борщ класичний - фото крок 3
Очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками рівного розміру.
борщ класичний - фото крок 4
Картопля помістіть в каструлю. Залийте процідженим бульйоном. Поставте варитися.
борщ класичний - фото крок 5
На рослинному маслі обсмажити цибулю. Додайте моркву. Пасеруйте до м'якості на середньому вогні.
борщ класичний - фото крок 6
Очистіть буряк. Натріть на тертці.
борщ класичний - фото крок 7
До киплячого картоплі додайте капусту. Продовжуйте варити.
борщ класичний - фото крок 8
У зажарку додаємо нарізану болгарський перець, буряк. Пасеруємо на невеликому вогні, помішуючи.
борщ класичний - фото крок 9
Додайте томатну пасту. Гасіть все разом. При необхідності додайте трохи бульйону в зажарку.
борщ класичний - фото крок 10
Коли капуста стане м'якше, додайте зажарку в борщ. Перемішайте. Варіть до готовності овочів. В самому кінці додайте лавровий лист. За хвилину до вимикання измельчитечасник і додайте в борщ.
борщ класичний - фото крок 11
Дайте Боршу настоятися і подайте до столу.

Схожі рецепти