Бісквітне тісто для торта
(покроковий рецепт з фото)
Універсальний рецепт: бісквіт готується без розпушувачів, ніжний, м'який і прекрасно зберігається в морозилці. Можна приготувати його заздалегідь, потім просто просочити і доповнити кремом - і торт буде готовий!
Що б приготувати пишне і легке тісто для бісквіта потрібно розділити жовтки і білки і окремо їх збити, після з'єднати з борошном - і тісто готове! Випікається зазвичай при 200 градусах 30 хвилин.
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 120 грам
- Цукор - 120 грам
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти. Яйця потрібно заздалегідь охолодити.
Яйця моєму і відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки збиваємо з цукром за допомогою міксера.
Білки збиваємо до стійких піків (в дуже щільну піну). Обидві маси повинні бути повітряні.
З'єднуємо жовтки, білки, ванілін і борошно.
Biskvitnoe тісто готове! Використовуйте за призначенням.