Рецепт Бісквітне тісто для торта фото

Бісквітне тісто для торта
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто, Молочні продукти
На швидку руку
Випічка, Торти, Бісквіт

Універсальний рецепт: бісквіт готується без розпушувачів, ніжний, м'який і прекрасно зберігається в морозилці. Можна приготувати його заздалегідь, потім просто просочити і доповнити кремом - і торт буде готовий!

Що б приготувати пишне і легке тісто для бісквіта потрібно розділити жовтки і білки і окремо їх збити, після з'єднати з борошном - і тісто готове! Випікається зазвичай при 200 градусах 30 хвилин.

  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 120 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
бісквітне тісто для торта - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти. Яйця потрібно заздалегідь охолодити.
бісквітне тісто для торта - фото крок 2
Яйця моєму і відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки збиваємо з цукром за допомогою міксера.
бісквітне тісто для торта - фото крок 3
Білки збиваємо до стійких піків (в дуже щільну піну). Обидві маси повинні бути повітряні.
бісквітне тісто для торта - фото крок 4
З'єднуємо жовтки, білки, ванілін і борошно.
бісквітне тісто для торта - фото крок 5
Biskvitnoe тісто готове! Використовуйте за призначенням.

Схожі рецепти