Бісквіт з киселю
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт з киселю - відмінна альтернатива класичним. Над ним не потрібно "чаклувати", тільки збити інгредієнти і випекти. А набір продуктів доступний і знайдеться в кожному будинку. Давайте приготовим!
Нехай вас не бентежить відсутність цукру в рецепті. Кисіль має досить солодощі, щоб випічка мала повноцінний смак. Зазначу, що витримування бісквіта бажано не пропускати. Тоді структура виробу буде пористої, а не зім'ятою при нарізці. З такого бісквіта можна робити торти і тістечка.
- Кисіль - 250 грам
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач для тіста - 12 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Збийте яйця до утворення пишної піни.
Подрібніть кисіль, якщо він в брикеті, і введіть його через сито в яйця. Збийте ще раз.
Додайте до маси борошно, розпушувач, майонез і ще раз збийте. Увімкніть духовку на 180 градусів.
Testo майже.
Візьміть для випічки роз'ємну форму і вистелити її пергаментом. Якщо у вас немає такої форми, скористайтеся звичайною сковородою, але обов'язково вистелити її папером. Перелийте тісто, розрівняйте лопаткою і поставте випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин. Враховуйте особливості своєї духовки!
Готовий бісквіт дістаньте з духовки. При натисканні на верх вироби, воно повинно пружинити. Витягніть з форми, але папір не знімайте. Охолодіть і тільки потім зніміть пергамент.
Після зніміть папір і дайте "дозріти" biskvitu. Витримайте його при кімнатній температурі мінімум 4 годину, в ідеалі 8 годин.
Бісквіт в розрізі після 8 годин витримки.
Вдалою випічки і приємного апетиту!